Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA Humanan Kissanminttuun Lempäälään

Julkaistu: 2022-05-09

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kissanminttu on 7-paikkainen kodinomainen lastenkoti Lempäälässä, Kuljussa, 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kissanminttu sijaitsee rauhallisella omakotialueella hyvien kulkuyhteyksien varrella, koulujen ja harrastusten lähellä.

Toimintamme keskeiset elementit ovat tavoitteellisuus, arjenhallinta ja vahva omaohjaajatyö. Kissanmintun perustehtävä on tukea, ohjata, kasvattaa ja hoivata lapsia yksilöinä niin, että he oppivat selviytymään arkielämässä ja yhteisön jäseninä. Meille tärkeitä arvoja ovat lapsen elämän ja yksilöllisyyden kunnioittaminen, huolenpito ja turvallisuus, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus sekä ammatillisuus ja asiakaslähtöisyys.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajana tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Meillä voit tehdä työtä omalla persoonallasi ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi työssäsi. Työ on kolmivuorotyötä.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Odotamme sinulta sosionomin AMK-tutkintoa sekä työkokemusta lasten ja nuorten parista. Erityisesti arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä. Toivomme, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, empaattinen, vastuuntuntoinen, kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Myös ajokortti on tehtävässä tarpeen. 

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla kattavan liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Oletko sinä uusi tiimiläisemme?

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ on mahdollista aloittaa heti tai vasta syksyllä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Vilma Hemminki, p. 050 472 9095, vilma.hemminki@humana.fi. 

Huomioithan, että tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

 

 
Tutustu Kissanminttuun täällä.
 

Kissanminttu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.