Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJIA Humanan kesäkuussa avattavaan erityistason lastensuojeluyksikköön Kangasalle

Julkaistu: 2022-04-11

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Hei tuleva työkaveri! Haluaisitko olla osana kehittämässä uutta lastensuojeluyksikköä? Haemme useampaa ohjaajaa uuteen tiimiin Nikkarinharjun erityistason yksikköön, Oksa 2:n. 

Kangasalla Harjunsalossa sijaitseva lastensuojeluyksikkö Nikkarinharju koostuu kahdesta 7-paikkaisesta erityistason yksiköstä, Oksa 1:stä ja Oksa 2:sta. Oksa 1 on avattu helmikuussa 2022 ja Oksa 2 avataan kesäkuussa 2022. Yksiköt tarjoavat laadukasta, lämminhenkistä ja turvallista, erityistason lastensuojeluasumista 7-17-vuotiaille lapsille, joilla on psykiatrista oireilua, traumataustaa tai vaikea-asteista nepsy-oireilua. Etsimme nyt moniammatilliseen uuteen tiimiimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Yksiköissä tulemme toimimaan kuntouttavalla työotteella, tukemaan lapsen ja nuoren itsetuntoa ja minäkuvaa, sekä tarjoamme yksilöllistä hoitoa ja hoivaa. Työtä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Eettiset toimintatavat ovat meille Humanassa äärimmäisen tärkeitä ja visiomme on: jokaisella on oikeus hyvään elämään. Haluamme, että lapsi kokee osallisuuden tunnetta ja tulee kuulluksi, joten lapsi otetaan aina aktiiviseksi osaksi mukaan oman elämänsä päätöksentekoon. Työ on kolmivuorotyötä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta vähintään sosiaali- ja terveysalan perustason tai AMK-tason tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä. Erityisesti arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä. Arvostamme vahvaa ammattitaitoa, kohtaamisen taitoja, empatiaa, yhteistyötaitoja, sekä joustavaa työotetta.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Pääset mukaan aivan uuteen työtiimiin, jossa arvostamme energistä työotetta, iloa, ystävällisyyttä ja aitoa halua tehdä vaikuttavaa työtä lasten, nuorten ja heidän perheidensä eteen. Tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että työympäristö olisi mahdollisimman mukava ja ilmapiiri hyvä. Työnohjausta tarjotaan heti alusta alkaen, ja henkilöstön osaamista päivitetään säännöllisillä koulutuksilla. Työhön perehdytetään kattavasti ja saat työssäsi esihenkilöiden ja hallintotiimin tuen. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Saat tehdä töitä hienoissa uusissa tiloissa, joiden suunnittelussa olemme huomioineet aistiystävällisyyttä sekä toimivuutta. Sisustussuunnittelija on suunnitellut sisustuksen ja värimaailman, jotta se olisi mahdollisimman rauhallinen, kodikas ja kaunis.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 22.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Sami Kaipia, p. 040 679 6011, sami.kaipia@humana.fi. 

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Lisäksi tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukainen covid-19 -suoja.

Tutustu Nikkarinharjuun lisää täällä.
Uutisen toiminnan käynnistymisestä löydät täältä
 
Nikkarinharju on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.