Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA Ryhmäkoti Raiteeseen Akaaseen

Julkaistu: 2022-04-19

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Ryhmäkoti Raide on kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa Pirkanmaalla. Toiminnallamme tarjoamme lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin ja huolenpitoa. Ryhmäkotimme on turvallinen ja rauhallinen paikka, jossa opastetaan elämään normaalia arkea. Toiminta-ajatuksemme on ihmisen huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen.
 
Millainen työ sinua odottaa?
 
Etsimme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä, tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Teemme työtämme ratkaisukeskeisellä työotteella. Pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa työskennellään erilaisilla koulutustaustoilla jokaisen vahvuuksia hyödyntäen. Työ on kolmivuorotyötä. 
 
Mitä me tarjoamme sinulle?
 
Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Yksikkömme vahvuuksia ovat mm. moniammatillinen ja innostava työyhteisö, säännöllinen työnohjaus sekä esihenkilön ja työkavereiden tuki. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä toivomme sinulta? 

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi tai kuntoutuksen ohjaaja) sekä valmiutta kolmivuorotyöhön. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee vahvasti työssä menestymistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.
 
 
Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!
 
Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Tapio Vesa, p. 050 470 4081, tapio.vesa@humana.fi.
 
Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Lisäksi tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukainen covid-19 -suoja.

Hae paikkaa
 
 
Tutustu ryhmäkoti Raiteeseen täällä.
 
Ryhmäkoti Raide on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.