Hem
Yhteystiedot

Haemme sosiaalialan osaajia tuntitöihin Pirkanmaan alueelle

Julkaistu: 2022-01-04

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Humana on sosiaalialan yritys, jonka työntekijät tukevat ja auttavat monipuolisesti ja ennaltaehkäisevästi lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä haastavissa elämäntilanteissa. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista ja asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön.

Millainen työ sinua odottaa?

Avopalveluissa työpäivät ovat erilaisia. Tukihenkilöasiakkaan kanssa saatetaan käydä uimassa toiminnallisuuden vahvistamiseksi, perhetyön asiakkaiden kanssa pohtia kodin sääntöjä ja tunneilmapiiriä tai osallistua lapsen verkostopalaveriin tai koulupalaveriin. Päivän lopuksi saatetaan vielä aikuistyön asiakkaan kanssa suunnitella toimeentuloon liittyviä asioita. Kehitämme jatkuvasti työtämme, työtapojamme ja toimintaamme.

Etsimme sosiaalialan ammattilaisia nyt tuntitöihin. Meillä työskennellessä pystyt itse kalenteroimaan ja suunnittelemaan työpäiväsi sinulle sopivaksi. Tuntityöntekijänä työskennellessä voit joustavasti sovittaa työvuorosi esimerkiksi päivätyösi ohelle. Arvostamme myös erityisosaamista, jota pystyt hyödyntämään tarpeen mukaan erilaisissa asiakastyön osa-alueissa ja nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Miksi Humana?

  • innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja
  • työhyvinvoinnin mittareilla mitattuna olemme hyvinvoiva työyhteisö ja ohjaajamme viihtyvät työssään
  • laadukas työnantajamaine, meillä on hyvä olla töissä
  • pienet tiimit ja tiivis työyhteisön tuki
  • yksityinen, lakisääteistä kattavampi työterveysoikeus
  • kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hierontaedut
  • kilpailukykyinen palkkaus sekä joustavat työajat
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet työnantajan puolesta

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa TAI sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa. Sinulla on jo kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä entuudestaan. Ajokortti on välttämätön kotiin vietävien palveluiden toteuttamiseksi.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiiminjohtaja Antti Pekkarinen, antti.pekkarinen@humana.fi, puh. +358503605742 ja tiiminjohtaja Minna Loukola, tiiminjohtaja, minna.loukola@humana.fi, puh. +358407038920

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa 

Tutustu tiimiimme täällä.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.