Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt kesäksi SAIRAANHOITAJAA Jussi-kotiin ja Ankkuriin Tampereelle

Julkaistu: 2021-02-04

Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Jussi-koti on 29-paikkainen päihde- ja mielenterveysasiakkaiden tukiasumisyksikkö, jossa tavoitteena on asukkaiden psykososiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen. Asukkailta ei edellytetä täyttä päihteettömyyttä.

Ankkuri on 21-paikkainen päihde- ja mielenterveysasiakkaiden tuetun asumisen yksikkö. Ankkuri on suunnattu kuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallinnan saavuttamisessa ja asumistaitojen harjoittelussa matkallaan kohti itsenäistä asumista. Asuminen on tavoitteellista ja määräaikaista.

Etsimme nyt joukkoomme sairaanhoitajaa kesäksi, ajalle 7.6.-20.8.2021. Työ on päivätyötä, työskentelet arkisin klo 7.30-16.00 välillä. Sinua odottaa hyvä työilmapiiri ja työhönsä sitoutunut työryhmä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. osallistua asiakaskäynteihin ja asiakkaiden, heidän asioidensa ja heidän kotinsa siisteyden hoidon tukemiseen ja ohjaamiseen muun työryhmän kanssa. Työ ei sisällä esimiestyötä. Asiakaskirjaukset tehdään Pegasos-ohjelmaan ja asiakkaiden toimintakyvyn arviointi tapahtuu RAI-mittarilla. 

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa ja suuntautumista mielenterveys- ja päihdetyöhön. Haussa huomioidaan myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä ennen työsopimuksen solmimista (ote opintokortista esitettävä) sekä perusopintoihin kuuluva mielenterveys- ja päihdetyöharjoittelu suoritettuna.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anu Kaartinen, p. 040 177 9620.

Hakuohjeet: Haluatko tulla meille kesätöihin? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään. Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä tarinaamme.