Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt toiminnanjohtajaa uuteen perustettavaan lastensuojelulaitokseen Kangasalle

Julkaistu: 2021-11-05

Haluaisitko olla mukana johtamassa lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi tehtävää työtä huippuammattilaisten kanssa? Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Etsimme nyt Pirkanmaan lastensuojeluun toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toiminnanjohtajan vastuulla tulee olemaan uudet perustettavat erityistason lastensuojelulaitokset, sekä yksi perustason yksikkö, Kissanminttu Lempäälässä. Toiminnanjohtajana vastaat tilaaja-asiakassuhteista, niiden kehittämisestä ja myynnistä ja olet vahvasti verkostoitunut Pirkanmaan alueen sosiaalialan sektorilla.

Kangasalle Harjunsaloon perustettava 14-paikkainen lastensuojelulaitos tulee tarjoamaan laadukasta ja turvallista, erityistason lastensuojeluasumista 7-17-vuotiaille lapsille, joilla on psykiatrista oireilua, traumataustaa tai vaikea-asteista nepsy-oireilua. Toiminnanjohtajana sinulla on hieno mahdollisuus päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan uusien yksiköiden palvelut alusta alkaen. Esihenkilönäsi toimii aluejohtaja, jonka kanssa teet tiiviisti yhteistyötä Humanan arvojen pohjalta, joita ovat sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Vastuullasi on varmistaa, että kaikissa yksiköissä toimitaan lasten edun mukaisesti, eettisesti, lastensuojelulainsäädännön mukaisesti sekä laadukkaasti. Toiminnanjohtajana vastaat kattavasti yksiköiden operatiivisesta toiminnasta sekä yksiköiden jatkuvasta kehittämisestä. Tehtävässä toimit kolmen yksikönjohtajan esihenkilönä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä sekä esihenkilötehtävistä. Kokemus lasten ja nuorten psykiatrisesta hoidosta luetaan eduksi. Toiminnanjohtajalla tulisi olla näyttöä kannattavan taloudellisen tuloksen johtamisesta sekä onnistuneesta henkilöstön johtamisesta. Modernit IT-järjestelmät ovat sinulla erittäin hyvin hallussa. Toiminnanjohtajana toimit kaikissa tilanteissa lasten edun mukaisesti ja eettisesti, sekä omaat aidon halun tehdä työtä lasten, nuorten ja heidän perheidensä eteen. Lisäksi hallinnolliset tehtävät hoituvat sinulta tarkasti, ja asenteesi on kehittämismyönteinen ja ratkaisukeskeinen.

Työssä tarvitaan erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostoitua sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Toiminnanjohtajana ylläpidät avointa ja ystävällistä työkulttuuria. Psykiatriaan ja traumoihin erikoistuneessa yksikössä tulemme panostamaan vahvaan ammattitaitoon ja laatuun.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Toiminnanjohtajana saat olla mukana rakentamassa alan vaikuttavinta lastensuojelua. Tässä tehtävässä pääset myös heti mukaan rakentamaan alusta alkaen aivan uusia yksiköitä, joissa on hienot puitteet toimia. Yksiköiden suunnittelussa olemme huomioineet aistiystävällisyyttä sekä toimivuutta. Sisustussuunnittelija on suunnitellut sisustuksen ja värimaailman, jotta se olisi mahdollisimman rauhallinen, kodikas ja kaunis.

Panostamme moderniin esihenkilötyöhön ja tarjoamme esihenkilötyötä tukevia koulutuksia oman koulutusympäristömme kautta. Pääset mukaan energiseen ja asialleen omistautuneeseen tiimin, jossa toimitaan aina eettisesti ja arvojen pohjalta. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa 2022.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta

Tarttilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.12.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 lastensuojelupalveluiden aluejohtaja Camilla Bergman-Kärpijoki, p. 040 5239 771.

 

Hae tehtävää tästä

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.