Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Humanan Kissankulmaan Suodenniemelle

Julkaistu: 2021-02-01

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Kissankulma on Suodenniemen idyllisessä miljöössä sijaitseva lastenkoti, joka tarjoaa kodinomaista asumista 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Sastamalaan on alle tunnin ajomatka sekä Porista että Tampereelta. Kissankulma tarjoaa lapsille ja nuorille turvallisen ja lämminhenkisen kodin kasvaa ja kehittyä. Meillä tuetaan lapsen ja nuoren itsetuntoa ja minäkuvaa ja tehdään tiivistä yhteistyötä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Toiminnassa painotetaan arjenhallintaa, koulunkäynnin tärkeyttä ja rajat asettavaa aikuisuutta.

Ohjaajan työ lastenkodissa on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Vastaavana ohjaajana sinulla on myös hallinnollisia vastuualueita, lisäksi toimit yksikönjohtajan sijaisena tarvittaessa.

Sinulla on sosionomin AMK-tutkinto ja työkokemusta lasten ja nuorten parista. Erityisesti arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, empaattinen, vastuuntuntoinen, kehittämismyönteinen ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavia työkavereita, hyvän perehdytyksen, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Merja Ahonen, p. 050 472 9095, merja.ahonen@humana.fi, tai aluejohtaja Camilla Bergman-Kärpijoki, p. 040 5239 771, camilla.bergman-karpijoki@humana.fi.

Oletko sinä uusi tiimiläisemme? Jätä hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 21.4.2021.

 
Tutustu Kissankulmaan täällä.
 
 
Kissankulma on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.