Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt HOITAJAA perhevapaan sijaisuuteen Kuninkaantien asumispalveluihin Vaasaan

Julkaistu: 2021-10-01

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Kuninkaantien asumispalvelut Vaasan Huutoniemellä tarjoaa turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville aikuisille. Yksikön toiminta perustuu aina asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta mm. turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt hoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen. Työ on kolmivuorotyötä. Vanhempainvapaan sijaisuus kestää 19.8.2022 saakka. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. 

Odotamme sinulta lähihoitajan tai sosionomin tutkintoa. Työssä vaaditaan hygieniapassia ja ensiapukoulutus katsotaan eduksesi. Aikaisempi kokemus kehitysvammaisten parissa työskentelystä ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on innostuneisuus ja kiinnostuneisuus kehitysvammatyötä kohtaan. Työpaikkamme on savuton.

Arvostamme aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tilannetajua. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Kati Rinne, p. 040 153 1099, kati.rinne@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu yksikköömme täällä

Kuninkaantien asumispalvelut on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.