Hem
Yhteystiedot

Haemme SOSIONOMIA ohjaajan tehtävään Nuorisopsykiatrinen Asumiskoti Puroon

Julkaistu: 2021-02-22

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedut työntekijöidemme käyttöön.

Nuorisopsykiatrinen asumiskoti Puro koostuu kuudesta suomenkielisestä yksiköstä ja koulusta sekä kahdesta ruotsinkielisestä yksiköstä ja koulusta. Tarjoamme pitkäkestoista sijaishuoltoa 12–18 -vuotiaille nuorille, joita ei voida hoitaa tukipalveluilla tai perhehoidossa, sekä jälkihuoltoa alle 21-vuotiaille nuorille.

Yksiköissämme asutaan kodinomaisesti, ja niissä kaikissa on ympärivuorokautinen valvonta, jolloin aikuinen on aina läsnä ja tukena nuorelle. Nuori on osa omaa perhettään ja häntä pyritään hoitamaan ensisijaisesti yhteistyössä perheen kanssa. Henkilökuntamme soveltaa työssään perhekeskeistä ajattelumallia ja perheterapiaa.

Odotamme tehtävään valittavalta sosionomin AMK-tutkintoa. Eduksi katsomme kokemuksen lastensuojelun ja psykiatrian tai nuorisopsykiatrian alueelta.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja paikasta antavat toiminnanjohtajat Elias Mänttäri, p. 045 860 1300, ja Juha Ala-aho, p. 045 1270 222.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.3.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Tutustu Puron yksiköihin täällä.


Nuorisopsykiatrinen Asumiskoti Puro on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.