Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJIA tuntityöntekijöiksi Nuorisopsykiatrinen asumiskoti Puroon Vähäänkyröön

Julkaistu: 2021-10-13

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Nuorisopsykiatrinen asumiskoti Puro koostuu kuudesta suomenkielisestä yksiköstä ja koulusta sekä kahdesta ruotsinkielisestä yksiköstä ja koulusta, sekä tukiasunnoista. Tarjoamme pitkäkestoista sijaishuoltoa 12-18 -vuotiaille nuorille, joita ei voida hoitaa tukipalveluilla tai perhehoidossa, sekä jälkihuoltoa alle 25-vuotiaille nuorille.

Millainen työ sinua odottaa?

Ohjaajan työ on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Yksi tavoitteistamme on nuoren laitoskierteen katkaisu. Siihen pyrimme kohtaamalla nuoret yksilöllisesti. Selkeä struktuuri arjessa tuo toiminnalle vahvan perustan. Yksikkömme kulttuuriin kuuluvat toiminnallisuus ja harrastaminen yhdessä nuorten kanssa. Liikuntaharrastukset, ulkoilu ja retket ovat tyypillinen osa arkeamme. Työssä pääset käyttämään omaa osaamistasi, luovuuttasi ja omia vahvuuksiasi.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja, nuoriso- ja yhteisöohjaaja, sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK). Huomioimme haussa myös alan opiskelijat, joille tämä tuntityö opintojen ohessa onkin loistava mahdollisuus kerryttää työkokemusta! Työssä on tärkeää reipas, oma-aloitteinen ja aidosti kohtaava työskentelyote. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Puron työntekijöiden mielestä yksikkömme vahvuuksia ovat mm. loistava ja keskusteleva työyhteisö, joustava työajan suunnittelu, mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen, säännöllinen työnohjaus sekä esihenkilön ja työkavereiden tuki. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtajat Elias Mänttäri, p. 045 860 1300 ja Juha Ala-aho, p. 045 127 0222.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa

Tutustu Puron yksiköihin täällä.


Nuorisopsykiatrinen Asumiskoti Puro on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.