Hem
Yhteystiedot

Etsimme kasvavaan tiimiimme PERHEOHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Pohjanmaalle, Vaasan toimipisteeseen

Julkaistu: 2021-11-09

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Haluaisitko olla osa tiimiä, joka koostuu ammattitaitoisista ja motivoituneista työntekijöistä? Vaasan joukkueemme etsii heille sopivaa tiimin jäsentä. Tiimimme on reipas, rento ja työtään sydämellään tekevä. Sitoutuminen työhön sekä työntekijöiden viihtyvyys työssään on meille tärkeä asia. Koemme onnistuneemme tässä – henkilöstö koostuu pitkään työskennelleistä konkareista. Tiimimme on kaksikielinen, jonka koemme valtavana rikkautena. Ruotsin kielen osaamisen luemmekin vahvaksi eduksi.

Millainen työ sinua odottaa?

Lähtökohta asiakastyöllemme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Vaalimme laatua kaikessa, mitä teemme. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välitetään ja pidetään huolta, saatat olla yksi meistä. Palveluitamme ovat muun muassa sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö, lastensuojelun tehostettu perhetyö, avoperhekuntoutus sekä tuetut ja valvotut tapaamiset sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävään valittavalta henkilöllä tulee olla sosiaali- tai terveysalan soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta lasten-, nuorten tai perheiden parissa työskentelystä. Toivomme sinulta löytyvän hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Positiivisella, rohkealla ja joustavalla työotteella selviät tehtävästäsi kiitettävästi.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti. Läsnäolevan esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Olemme toimiva työyhteisö, jossa voit rauhassa toteuttaa omaa työtäsi.

Miksi Humana?

  • innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja
  • laadukas työnantajamaine, meillä on hyvä olla töissä
  • työnohjaus, pienet tiimit ja tiivis työyhteisön tuki
  • yksityinen, lakisääteistä kattavampi työterveysoikeus
  • kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hierontaedut
  • kilpailukykyinen palkkaus sekä joustavat työajat
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet työnantajan puolesta

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtaja Marko Suomela, 050 355 8269, marko.suomela@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.11.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae paikkaa


Humana onjohtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.