Hem
Yhteystiedot

Haemme SOSIONOMIA ohjaajan tehtävään Nuorisopsykiatrinen Asumiskoti Puroon Laihialle

Julkaistu: 2021-06-29

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Nuorisopsykiatrinen asumiskoti Puro koostuu kuudesta suomenkielisestä yksiköstä ja koulusta sekä kahdesta ruotsinkielisestä yksiköstä ja koulusta. Tarjoamme pitkäkestoista sijaishuoltoa 12-18 -vuotiaille nuorille, joita ei voida hoitaa tukipalveluilla tai perhehoidossa, sekä jälkihuoltoa alle 25-vuotiaille nuorille.

Lastensuojeluyksikkö Mäki-Marttila sijaitsee Laihialla rauhallisessa maalaisympäristössä. Laihialta on hyvät kulkuyhteydet Vaasan suuntaan. Mäki-Marttilan ympäristö on rauhallinen, mutta virikkeellinen ja mahdollistaa toiminnallisen lastensuojelutyön kodinomaisessa miljöössä, erityisesti pienempien lasten kanssa.

Mäki-Marttila on toiminnallinen yksikkö, jossa henkilöstö kannustaa lapsia liikkumaan ja viettämään aikaa luonnossa. Omaohjaajat ovat vahvasti läsnä lapsen arjessa. Lapsen lähiverkostoa tuetaan yhteydenpidossa, heitä osallistetaan omien voimavarojensa mukaisesti ja annetaan keinoja lapsen kanssa selviytymiseen arjen haasteissa.

Ohjaajan työ on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa.

Odotamme tehtävään valittavalta sosionomin AMK-tutkintoa. Eduksi katsomme kokemuksen lastensuojelun ja psykiatrian tai nuorisopsykiatrian alueelta. Huomioimme haussa myös 31.5.2022 mennessä valmistuvat sosionomiopiskelijat.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja
paikasta antavat yksikönjohtaja Piia Visuri, p. 045 150 8234, piia.visuri@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Tutustu Mäki-Marttilaan lisää täällä sekä muihin Puron yksiköihin täällä.

Haemme sosionomia myös Vähäänkyröön, katso ilmoitus tästä.


Nuorisopsykiatrinen Asumiskoti Puro on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.