Hem
Yhteystiedot

Etsimme GERONOMIA Lipporannan kotihoitoon Ouluun

Julkaistu: 2021-11-08

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Lipporannan Kotihoidossa tarjoamme kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita Oulussa. Toimintamme keskiössä on asiakkaamme hyvinvointi ja laadukas eläminen kotona. Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Teemme käyntejä asiakkaidemme luokse joko päivittäin, tai aina tarvittaessa.

Asiakasmäärien lisääntyessä haemme nyt joukkoomme kotihoidon osaajaa (geronomi) vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä ja tarjoamme asiakkaillemme laadukasta hoitotyötä. Koska työssä käydään asiakkaidemme kotona, edellytämme hakijoilta ajokorttia. Arvostamme työkokemusta kotihoidon puolelta sekä ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä.

Miksi Humanaan töihin?

Meillä vallitsee hyvä yhteishenki ja tiimissämme arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Tarjoamme työntekijöillemme hyvän liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä lakisääteistä kattavamman yksityisen työterveyshuollon. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Valittavalta henkilöltä odotamme geronomin tutkintoa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.12.2021. Huomioithan, että luemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Anne Sarkkinen, anne.sarkkinen@humana.fi, p. 044 417 5642.

Hae tästä


Kotikylä Lipporanta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.