Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt HOITAJIA KEIKKATYÖHÖN Kotikylä Koivuun ja Tähteen Muhokselle

Julkaistu: 2021-08-06

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Koivu ja Tähti Muhoksella tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 30 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Hoivakodissamme on mahdollisuus saada myös tilapäishoitoa. Tilapäishoidossa asutaan vuoroin kotona ja vuoroin palvelukoti Koivu ja Tähdessä. Hoivakoti sijaitsee Muhoksen keskustassa ja on paikallisille tuttu, sillä se on toiminut ikäihmisten kotina jo parikymmentä vuotta.

Etsimme nyt lähihoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Huomioimme haussamme myös alan opiskelijat.

Yksikkömme vahvuuksia ovat joustava työajankäyttö ja -suunnittelu, esihenkilön ja työkavereiden tuki sekä loistava työyhteisö. Tulevat tiimikaverisi toivovat, että olet ahkera ja omaat positiivisen asenteen työhön ja elämään yleensä. Vastaavasti tiimikaverisi lupaavat sinulle tukea ja turvaa. Et tule olemaan koskaan yksin ja apu on aina lähellä.

Aikaisempi kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pirita Ranta, p. 044 417 5668.

Hakuohjeet: Keikkatyöntekijöiden tarve on meillä jatkuvaa, joten hakemuksia otetaan vastaan koko hakuajan. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 30.9.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Koivu ja Tähti -koti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.