Hem
Yhteystiedot

Haemme YÖHOITAJIA tuntityöhön Muhoksen yöpartioon

Julkaistu: 2021-11-16

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Muhoksen yöpartion toimipiste sijaitsee Koivu ja Tähti palvelukodissa Muhoksen keskustassa. Palvelukoti koivu ja tähti tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 30 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Hoivakodissamme on mahdollisuus saada myös tilapäishoitoa. Tilapäishoidossa asutaan vuoroin kotona ja vuoroin palvelukoti Koivu ja Tähdessä. Hoivakoti on paikallisille tuttu, sillä se on toiminut ikäihmisten kotina jo parikymmentä vuotta.
 
Millainen työ sinua odottaa?
 
Etsimme nyt yöhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttavaa eli työtarve saattaa tulla nopeastikin. Tehtävä sijoittuu yöpartioon, jossa palvelua annetaan asukkaan kotiin. Työaika on klo 21:00-7:15. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.
 
Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä esim. kotihoidossa. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. 
 
Haluatko kuulla lisää?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pirita Ranta, p. 044 417 5668. 

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 5.12.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. 

 


Muhoksen yöpartio on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.