Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Toivontupaan Oulaisiin

Julkaistu: 2021-09-13

Humana asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Toivontupa tarjoaa rauhallisen ja turvallisen kodin 12 hengelle Oulaisten keskustassa. Toivontuvassa on ympärivuorokautista, kuntouttavaa ja virikkeellistä asumispalvelua pääsääntöisesti mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös toinen kuntoutuskotimme Välitalo, jossa on 2 tukiasuntopaikkaa ja 6 palveluasumispaikkaa. Toiminnassamme korostuu kuntouttava työote, kodinomaisuus, yhteisöllisyys ja hoidon jatkuvuus. Voit tutustua yksiköihimme lisää täältä.

Etsimme nyt joukkoomme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Suuntautuminen mielenterveys- ja päihdekuntoutukseen on eduksesi. Myös tänä vuonna valmistuvat alan opiskelijat huomioidaan haussa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anu Määttälä, p. 040 669 0658.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa


Toivolanranta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.