Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt HOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kotikylä Koivuun ja Tähteen Muhokselle

Julkaistu: 2021-03-26

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Koivu ja Tähti Muhoksella tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 30 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Hoivakodissamme on mahdollisuus saada myös tilapäishoitoa. Tilapäishoidossa asutaan vuoroin kotona ja vuoroin palvelukoti Koivu ja Tähdessä. Hoivakoti sijaitsee Muhoksen keskustassa ja on paikallisille tuttu, sillä se on toiminut ikäihmisten kotina jo parikymmentä vuotta.

Etsimme nyt hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pirita Määttä, p. 044 4175 668. Yhteydenotot arkisin klo 8-15.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 30.4.2021. Työt alkavat 10.5.2021 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. HAKUAIKAA JATKETTUPalvelukoti Koivu ja Tähti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.