Hem
Yhteystiedot

Haemme kasvavaan joukkoomme HOITAJIA Hotkunrantaan Kuusamoon

Julkaistu: 2021-09-20

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Syyskuussa 2020 avautunut Hotkunrannan palvelukokonaisuus tuottaa asumispalveluja ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kotihoidon palveluja Kuusamossa. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita.

Asiakasmäärän kasvun myötä etsimme nyt lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä työtehtävistä riippuen. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Tuleva työkaverisi kuvaa työyhteisöämme mm. näin: ”Työyhteisössä on positiivinen ja kiireetön työilmapiiri sekä joustavat työkaverit.”

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tuen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Laaja palvelukokonaisuutemme mahdollistaa sinulle omannäköisen urapolun rakentamisen oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää ja sitä tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Tarvittaessa autamme sinua myös asunnon hankinnassa.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sari Kallio, p. 050 344 6120.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Hae lähihoitajan paikkaa tästä

 

Tutustu Hotkunrantaan täällä

Vivante/Hotkunranta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.