Hem
Yhteystiedot

Haemme HOITAJIA kesälomasijaisuuksiin Kotikylä Lipporantaan Ouluun

Julkaistu: 2022-04-12

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kotikylä Lipporanta tarjoaa kodin 24 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Kotimme sijaitsee Oulussa luonnonläheisellä paikalla jokisuiston vieressä. Lipporanta tarjoaa kodikkaan, turvallisen sekä toimintakykyä ja yksilöllistä elämää tukevan asuinympäristön. Omahoitajajärjestelmällä varmistamme hoidon yksilöllisyyden sekä potilaan ja hoitajan välisen luottamuksen. Arvostamme vanhuutta.

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme tiimiimme hoitajia kesän määräaikaisiin sijaisuuksiin 1.6.-31.8.2022 välille kokoaikaiseen 3-vuorotyöhön. Hoitajana sinulla on tärkeä rooli työyhteisössä. Työpäiväsi koostuu esimerkiksi asukkaiden auttamisesta ruokailussa, asukkaan hygienian ylläpidosta ja yleisestä hyvinvoinnista sekä lääkehoidosta. Päivääsi voi tilanteen mukaan kuulua myös kodin arkeen osallistumista välillisen työn muodossa. Meillä on ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai sairaanhoidon opintoja (vähintään 140 op). Työkokemus ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä on hyödyllistä, mutta ei välttämätöntä. Erityisesti toivomme sinulta kuitenkin löytyvän aidosti asiakaslähtöistä työotetta: rohkeutta kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista elämänasennetta. Työpaikkamme on savuton.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tuen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pirita Määttä, p. 040 621 5293, pirita.maatta@humana.fi.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.4.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae kesätyöntekijän paikkaa tästä


Tutustu Kotikylä Lipporantaan lisää täältä.

Kotikylä Lipporanta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.