Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin Kotikylä Lipporantaan Ouluun

Julkaistu: 2021-04-26

Tarjoamme elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Kotikylä Lipporanta sijaitsee Oulujoen suistossa, keskellä kauneinta luonnonmaisemaa, muutaman kilometrin päässä Oulun keskustasta, palveluiden välittömässä läheisyydessä ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotikylä Lipporanta tarjoaa upean kodin 24 ikäihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Tutustu yksikköömme lisää täältä.

Etsimme nyt yhtä kokoaikaista lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, sekä kolmea kokoaikaista (tai osa-aikaista mahdollisuuksien mukaan) lähihoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on iloinen ja toiminnallinen koti, sekä työyhteisö jossa pidetään työkaverista huolta.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Talvikki Ranta-Ylitalo, talvikki.ranta-ylitalo@humana.fi, p. 040 621 5293.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Kotikylä Lipporanta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.