Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA tuntityöntekijöiksi Kotikylä Helminkotiin Muhokselle

Julkaistu: 2021-09-17

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelutalo Helminkoti sijaitsee Muhoksella Puhakan alueella. Helminkoti tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 18 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Hoivakoti on tuttu muhoslaisille, sillä se on toiminut ikäihmisten kotina jo parikymmentä vuotta. Kotimme asiakkaaksi tullaan Muhoksen kunnan vanhustyön ohjauksen kautta. Olemme Muhoksen kunnan hyväksymä palvelusetelipalvelutuottaja.

Etsimme nyt kahta lähihoitajaa tuntityöntekijöiksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetua.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-14 palveluesimies Sanna Paakkonen, p. 050 309 8070.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.10.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa


Palvelutalo Helminkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.