Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA tuntityöntekijöiksi Helminkotiin Muhokselle

Julkaistu: 2022-05-10

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelutalo Helminkoti sijaitsee Muhoksella Puhakan alueella. Helminkoti tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 18 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Helminkodissa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea. Hyvän toimintakyvyn tukeminen elää palvelukotimme kaikessa toiminnassa. 

Etsimme nyt joukkoomme lähihoitajia eri mittaisiin lyhytaikaisiin tarpeisiin. Tehtävässä pääset mukaan vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Työ on kolmivuorotyötä. 

Miksi Humanaan töihin?

Meillä vallitsee hyvä yhteishenki ja tiimissämme arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Sinulta toivomme erityisesti lähihoitajan tutkintoa ja positiivista asennetta. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokenut osaaja. Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavuus. Työpaikkamme on savuton.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikön päällikkö Sanna Paakkonen, p. 050 309 8070, sanna.paakkonen@humana.fi ja aluejohtaja Anne Kaan, p. 040 663 3463, anne.kaan@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

 

Hae paikkaa


Palvelutalo Helminkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.