Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt kahta LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin Hotkunrantaan Kuusamoon

Julkaistu: 2022-01-07

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Vivante Oy/Hotkunranta tuottaa asumispalveluja ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kotihoidon palveluja Kuusamossa. Hotkunrannan palvelukokonaisuus on avautunut syyskuussa 2020. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita. Tarjoamme yhteisöllistä, turvallista ja viihtyisää asumista nykyaikaisissa tiloissa, kattavat palvelut, mukavia aktiviteetteja ja maittavaa lähiruokaa.

Tarkemmin Hotkunrannan toimintaan voit tutustua täällä.

Etsimme nyt kasvaneen asiakasmäärän myötä Hotkunrantaan kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toinen paikoista sijaitsee kotihoidossa, jossa työ on 2-vuorotyötä painottuen arkiaamuihin. Toisen työntekijän työnkuvaa voidaan katsoa myös hänen kiinnostuksensa mukaan (ikäihmisten tehostettu palveluasuminen, mielenterveyskuntoutujat, kotihoito).

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa lähihoitajan työssä.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meidän työryhmässämme vallitsee hyvä yhteishenki. Arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tuen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Laaja palvelukokonaisuutemme mahdollistaa sinulle omannäköisen urapolun rakentamisen oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sari Kallio, p. 050 344 6120.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Hae paikkaa

Vivante on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.