Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Kempeleen Cajanuksentienkotiin sosionomia ja geronomia OHJAAJIKSI määräaikaisiin työsuhteisiin

Julkaistu: 2021-09-09

Humana asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Kotikylä Cajanus on kodikas, viihtyisä ja turvallinen 38 ikäihmisen koti, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kempeleessä vehreällä omakotialueella. Cajanus on jaettu kolmeen pienempään ryhmäkotiin, mikä luo koteihin rauhallisen ja kiireettömän hengen. Cajanuksessa eletään aktiivista arkea: tehdään, nähdään ja koetaan asioita yhdessä. Kodissamme asukas saa tukea ja apua kaikkiin elämän osa-alueisiin jokaisen oman tarpeen mukaan. Kaiken perustana on asukkaan tarpeet ja toiveet asumiselle sekä siihen liittyvään hoivaan. Lue lisää yksiköstämme täältä.

Etsimme nyt sosionomia sekä geronomia ohjaajiksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteen kestosta kuuntelemme myös sinun toiveitasi. Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sosionomin tai geronomin tutkintoa. Eduksesi katsotaan lääkehoidon osaaminen ja aiempi kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 palveluvastaava Satu Kukkonen, puh. 046 923 7948, satu.e.kukkonen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa


Cajanuksentienkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.