Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt OHJAAJAA Jokilaakson Perhekoteihin Nivalaan

Julkaistu: 2022-05-05

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa turvallista ja laadukasta lastensuojelutyötä osaavien ammattilaisten kanssa? Haluaisitko työn, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi? Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Pohjois-Pohjanmaalla Nivalan keskustassa sijaitseva Jokikallio 1 on erityislaitoshoidon yksikkö, joka tarjoaa erityistä tukea psyykkisesti oireileville peruskouluikäisille lapsille ja nuorille. Palvelut toteutetaan aina räätälöityinä lapsen, nuoren ja perheen tarpeet huomioiden. Etsimme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen rakentamaan turvallista ja laadukasta lastensuojelutyötä!

Millainen työ sinua odottaa?

Ohjaajana tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa sekä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Työtä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Eettiset toimintatavat ovat meille Humanassa äärimmäisen tärkeitä ja visiomme on: jokaisella on oikeus hyvään elämään. Haluamme, että lapsi kokee osallisuuden tunnetta ja tulee kuulluksi, joten lapsi otetaan aina aktiiviseksi osaksi mukaan oman elämänsä päätöksentekoon.

Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi työssäsi. Työnkuvassa otamme huomioon jokaisen omat erityisosaamisalat ja motivaatiotekijät. Arjen puuhissa jokaisen työntekijän vahvuudet yhdistyvät. Työ on kaksivuorotyö.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai kasvatus- ja ohjausalan tutkintoa. Huomioimme haussa myös alan opintojaan viimeistelevät. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, erityisesti kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä. Lisäksi arvostamme vahvaa ammattitaitoa, kohtaamisen taitoja, empatiaa, yhteistyötaitoja sekä joustavaa työotetta.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Pääset mukaan työtiimiin, jossa tulemme arvostamaan energistä työotetta, iloa, ystävällisyyttä ja aitoa halua tehdä vaikuttavaa työtä lasten, nuorten ja heidän perheidensä eteen. Tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että työympäristö olisi mahdollisimman mukava ja ilmapiiri hyvä.

Työhön perehdytetään kattavasti ja järjestämme säännöllistä työnohjausta. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä. Moniammatillisessa työyhteisössämme on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta, ja henkilöstön osaamista kehitetään säännöllisillä koulutuksilla. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 22.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote sekä tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Sari Vähätiitto, p. 044 741 2265, sari.vahatiitto@humana.fi ja toiminnanjohtaja Heikki Vieresjoki, p. 044 971 0590, heikki.vieresjoki@humana.fi.

 

Hae paikkaa

 

Lisätietoja Jokilaakson perhekodeista täältä.

 

Jokilaakson Perhekodit on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.