Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt OHJAAJIA Jokilaakson Perhekoteihin Ylivieskaan Pinola 2 -yksikköön

Julkaistu: 2022-01-13

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Etunamme on pienen yksikön läheisyys ja suuren toimijan varmuus.

Jokilaakson Perhekodit tarjoaa lastensuojelun sijaishuoltopalveluita. Yksikkömme sijaitsevat Nivalassa, Ylivieskassa ja Kempeleessä. Henkilöstömme koostuu motivoituneista sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, jotka kohtaavat nuoren yksilöllisyyttä kunnioittaen ja osallisuuteen kannustaen. Meille on tärkeää, että nuori tulee aidosti kuulluksi.

Pinola sijaitsee 20 kilometrin päässä Ylivieskan keskustasta, rauhallisessa ympäristössä, jossa oma yhteisö auttaa lasta sopeutumaan ja motivoitumaan. Tavoitteena on yhteiseen maailmaan kasvaminen, joka on mahdollista kaikille, mutta ei aina itsestäänselvää. Lastensuojeluyksikkö tarjoaa sijaishuoltopalveluita huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille nuorille. Pinola tarjoaa hyvät mahdollisuudet aktiiviseen arkeen - toiminnallisessa ympäristössä on oma jalkapallokenttä, kuntosali ja metallihalli. Tutustu yksikköömme lisää täällä.

Etsimme nyt Pinola 2 -yksikköön yhtä ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä yhtä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 saakka. Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Lisäksi meillä on jatkuva tarve sijaisille, joten jätä rohkeasti hakemus, mikäli keikkatyö sopii tilanteeseesi paremmin.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on sosionomin tai sairaanhoitajan AMK-tutkinto sekä mielellään kokemusta lastensuojelun laitostyöstä. On tärkeää, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, empaattinen, vastuuntuntoinen, ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Arvostamme pelkäämätöntä asennetta ja halua kohdata nuori ja olla tukena arjessa turvallisena aikuisena. Hakemamme henkilö on sosiaalialan ammattilainen, joka toteuttaa ohjaus- ja kasvatustyötä varmoin ottein. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön.

Vahvuuksiamme työyhteisönä ovat hyvät koulutusmahdollisuudet, loistava työporukka ja säännöllinen työnohjaus.

"Uusi työkaveri saisi työyhteisön, jossa ollaan kiinnostuneita toisistaan ja huolehditaan, ja työkavereiden täyden tuen haastavissakin tilanteissa. Tässä työporukassa on hyvä olla. Voi olla täysin oma itsensä."

Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajsti käytössäsi. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Joonas Seppälä, p. 050 409 4418, joonas.seppala@humana.fi ja toiminnanjohtaja Heikki Vieresjoki, p. 044 971 0590, heikki.vieresjoki@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 2.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Jokilaakson Perhekodit on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.