Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Niemelänniittyyn Kempeleeseen

Julkaistu: 2022-01-10

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Lastensuojeluyksikkö Niemelänniitty sijaitsee vehreässä ympäristössä Kempeleen Vihikarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Niemelänniitty koostuu kahdesta seitsemänpaikkaisesta lastensuojelun erityisyksiköstä. Niemelänniitty 1 on intensiivisen tuen erityisyksikkö, joka tarjoaa apua haastavassa elämäntilanteessa oleville nuorille. Nuorten haasteet kohdataan kunkin oma elämäntilanne huomioiden, psykiatrista erityisosaamista omaavan henkilöstömme tuella. Nuoria tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin nuori yksilöllisesti huomioiden.

Etsimme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Niemelänniitty 1 -yksikköön. Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Ohjaajana työskentelet tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sosionomin tutkintoa tai toisen asteen tutkintoa (lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja) sekä mielellään kokemusta lastensuojelun laitostyöstä.

Arvostamme pelkäämätöntä asennetta ja halua kohdata nuori ja olla tukena arjessa turvallisena aikuisena. Hakemamme henkilö on sosiaalialan ammattilainen, joka toteuttaa ohjaus- ja kasvatustyötä varmoin ottein - sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta. On tärkeää, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, empaattinen, vastuuntuntoinen, ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajsti käytössäsi.

Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Krista Latvalehto, p. 050 433 2868.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.1.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa


Tutustu Niemelänniitty 1 -yksikköön täällä.

 

Niemelänniitty on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.