Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen Niemelänniittyyn Kempeleeseen

Julkaistu: 2021-09-03

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Lastensuojeluyksikkö Niemelänniitty sijaitsee vehreässä ympäristössä Kempeleen Teppolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Niemelänniitty koostuu kahdesta seitsemänpaikkaisesta lastensuojelun erityisyksiköstä. Niemelänniitty 1 on intensiivisen tuen erityisyksikkö, joka tarjoaa apua haastavassa elämäntilanteessa oleville nuorille. Nuorten haasteet kohdataan kunkin oma elämäntilanne huomioiden, psykiatrista erityisosaamista omaavan henkilöstömme tuella. Nuoria tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin nuori yksilöllisesti huomioiden.

Etsimme nyt ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2022 saakka Niemelänniitty 1 -yksikköön. Lisäksi haemme ohjaajia sijaisiksi Niemelänniitty 1 ja 2 -yksiköihin. Ohjaajan tehtävässä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelet yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi) sekä mielellään kokemusta lastensuojelun laitostyöstä. On tärkeää, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, empaattinen, vastuuntuntoinen, ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Arvostamme pelkäämätöntä asennetta ja halua kohdata nuori ja olla tukena arjessa turvallisena aikuisena. Hakemamme henkilö on sosiaalialan ammattilainen, joka toteuttaa ohjaus- ja kasvatustyötä varmoin ottein. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Krista Latvalehto, p. 050 433 2868.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa


Tutustu Niemelänniitty 1 -yksikköön täällä.

Niemelänniitty 2 -yksikköön voit tutustua täällä

Niemelänniitty on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.