Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt OHJAAJIA Sähäkkään Oulaisiin vakituiseen työsuhteeseen ja tuntityöntekijöiksi

Julkaistu: 2021-07-12

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Sähäkän Oulaisten yksikössä järjestetään lastensuojelulain mukaista nuoren sijaishuoltoa, sijoitusta avohuollon tukitoimena ja tilapäisiä kriisisijoituksia. Yksikkö on erikoistunut psyykkisesti oireilevien, 14 - 17-vuotiaiden nuorten kuntouttavaan lastensuojelutoimintaan. Oulaisten yksikön hoidon, kasvun tukemisen ja kuntoutuksen menetelmät palvelevat erityisesti nuoria, joiden tuen ja ohjauksen tarve on psyykkisistä oireista johtuen itsenäistymisen, arjen hallinnan ja sosiaalisen kanssakäymisen osa-alueilla. Yksikön toiminnan suunnittelua ja päätöksentekoa ohjaavia arvoja ovat tavoitteellisuus, toiminnallisuus ja tuloksellisuus.

Yhteistyö perheen ja nuoren verkoston kanssa on toiminnassa keskeistä. Ohjaajan tehtävässä painottuu omaohjaustyö. Omaohjaaja vastaa nuoren kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä nuoren ja hänen verkostonsa kanssa. Tehtävään kuuluvat myös nuorten arjen taitoihin liittyvät ohjaustoimet.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja) tai perustutkintoa (lähihoitaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja) sekä valmiutta vuorotyöhön. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee vahvasti työssä menestymistä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mari Rautiola, p. 040 564 4042.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 8.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Tutustu Oulaisten Sähäkän toimintaan täällä.

 

Sähäkkä on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.