Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt OHJAAJIA sijaisiksi Jokilaakson perhekotien yksiköihin Ylivieskaan ja Nivalaan

Julkaistu: 2021-09-08

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava tuntityö. Töitä on tarjolla vaihtelevasti kaikkiin alla mainittuihin yksiköihin.

Lastensuojeluyksikkö Jokikallio 1 & 2 sijaitsevat, Nivalan keskustassa. Jokikallio 1 & 2 ovat erityislaitoshoidon yksiköitä, jotka tarjoavat erityistä tukea psyykkisesti oireileville nuorille. Jokikalliossa on sijaishuoltopalveluiden lisäksi mahdollisuus itsenäiseen asumisen harjoitteluun.

Ylivieskan keskustan tuntumassa sijaitseva Kotikallio on seitsemänpaikkainen lastensuojelun sijaishuollon perusyksikkö. Palvelu sisältää vahvan tuen sekä kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen kasvatus- ja kuntoutusprosessin, jossa nuorta tuetaan suunnitelmallisesti kohti kotia tai itsenäistä elämää.

Lastensuojeluyksikkö Pinola 1 & 2 sijaitsevat Ylivieskassa. Pinola 1 & 2 tarjoavat sijaishuoltopalveluita peruskouluikäsille psyykkisesti oireileville nuorille. Teemme tiivistä yhteistyötä lapsen perheen ja muun verkoston kanssa. Palvelut toteutetaan aina räätälöityinä lapsen, nuoren ja perheen tarpeet huomioiden.

Odotamme vähintään alalle soveltuvaa toisen asteen tutkintoa, esimerkiksi lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajatutkintoa.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu ja osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Heikki Vieresjoki, p. 044 971 0590.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.9.2021. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Jokilaakson Perhekodit ovat osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.