Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Kempeleen Cajanuksentienkotiin PALVELUVASTAAVAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-09-02

Humana asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Kotikylä Cajanus on kodikas, viihtyisä ja turvallinen 38 ikäihmisen koti, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kempeleessä vehreällä omakotialueella. Cajanus on jaettu kolmeen pienempään ryhmäkotiin, mikä luo koteihin rauhallisen ja kiireettömän hengen. Cajanuksessa eletään aktiivista arkea: tehdään, nähdään ja koetaan asioita yhdessä. Kodissamme asukas saa tukea ja apua kaikkiin elämän osa-alueisiin jokaisen oman tarpeen mukaan. Kaiken perustana on asukkaan tarpeet ja toiveet asumiselle sekä siihen liittyvään hoivaan.

Palveluvastaavana toimit esihenkilön työparina ja sijaisena. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, kykyä toimia rakentavasti, innostuneisuutta ja valmiutta itsensä sekä työn kehittämiseen. Rai-osaaminen luetaan myös eduksi. Palveluvastaavan työnkuvaan sisältyy muun muassa toiminnan kehittäminen, käytännön työn organisointi ja ohjaus, työvuorosuunnittelu ja tarvittaessa sijaisten hankinta, asiakaslaskutuksen valmistelutyöt sekä toiminnan seurantaan ja raportointiin liittyviä työtehtäviä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tasoista tutkintoa, osaamista ja kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä sekä kiinnostusta hallinnon tehtäviin. Toivomme, että vanhustyö on sinulle sydämen asia.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista pitkäjänteiseen työhön. Myös kokemus ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä katsotaan eduksesi. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin operatiivinen johtaja Hanna Määttä, puh. 040 506 2270, hanna.maatta@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

 

Hae paikkaa

 

Cajanuksentienkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.