Hem
Yhteystiedot

Oletko sinä meidän uusi perheohjaajamme Niittykukan perhekuntoutusyksikössämme?

Julkaistu: 2021-11-12

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

”Parasta avopalveluissa on erilaiset ihmiset ja kohtaamiset, joista oppii itsekin aina uutta”.
”Meillä on loistava työyhteisö – aina saa apua ja tukea, kun sitä tarvitsee.”
”Parasta työssämme on kehittävä työote ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön.”

Humana Avopalveluiden Niittykukan perhekuntoutusyksikkö sijaitsee Kempeleessä, lähellä Oulun rajaa. Toteutamme Niittykukassa ratkaisukeskeistä, terapeuttista ja perheen omat voimavarat huomioivaa perhekuntoutusta. Niittykukassa kuntoutustyötä tehdään moniammatillisena tiiminä, joka koostuu perheohjaajien lisäksi sosiaalityöntekijästä ja perheterapeutista. 

Millainen työ sinua odottaa?

Perhekuntoutusyksikössämme perhetyöntekijänä työskentely on monipuolista, itsenäistä ja jatkuvasti ammatillisesti kehittävää.Perhekuntoutuksemme on arvioivaa ja kuntouttavaa työskentelyä kaikkien perheenjäsenten kanssa. Työskentelemme tiiviisti perheen arjessa mukana, tukien perheen sisäistä vuorovaikutusta ja ohjaamalla perheenjäseniä muutokseen erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa.

Etsimme työntekijää pääasiassa kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta tarvittaessa muut työaikamuodot tulevat myös huomioon. Työ on iltapainotteista ja sisältää myös viikonlopputyötä. Perhekuntoutustyön lisäksi työ voi sisältää myös muita avopalveluiden perheohjaajan työtehtäviä.

Miksi tarttua tilaisuuteen?

Pääset mukaan innostuneen ja keskustelevan tiimin jäseneksi, jossa työskentelymuotojen kehittämiseen sekä omien vahvuuksien ja erityisosaamisen käyttöön tuetaan ja kannustetaan. Työyhteisömme toiminta perustuu aina tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen.Työskentelyotteemme on lämmin, voimavaraistava sekä vahvasti muutokseen pyrkivä.

Työhyvinvointi on meille tärkeä asia, työnantaja tukee työntekijöiden hyvinvointia muun muassa kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedulla, työterveyshuollon palveluilla sekä lounasedulla. Työntekijöillä on säännöllinen työnohjaus ja tiiminjohtajan sekä työyhteisön vankka tuki työlleen.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan opisto- tai AMK-tutkintoa, kuten sosionomi tai sairaanhoitaja. Sinulla on jo kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään vuosi. Arvostamme asiakasta osallistavien ja terapeuttisten työmenetelmien osaamista. Huomioimme tässä haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarvitset työssä ajokorttia ja sinulla tulee olla mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä antaa Pauliina Eerola, puh. 050 524 1951, pauliina.eerola@humana.fi

”Saan olla oma itseni ja ammattitaitooni luotetaan. Humanalla on hyvä olla töissä.”
Jos haluat olla osa työyhteisöämme, laita hakemuksesi tulemaan 12.12. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.