Hem
Yhteystiedot

Etsimme PERHEOHJAAJIA Ouluun

Julkaistu: 2022-05-09

Humana avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Hei, sinä sosiaalialan moniosaaja ja huipputyyppi, Oulun alue kutsuu!

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, mahdollisuudesta luoda oma aikataulusi ja ihmisten auttamisesta? Olet tervetullut hakemaan meille monipuoliseen ja palkitsevaan vakituiseen työhön kuukausilaiseksi tai osa-aikaiseksi. Meillä voit työskennellä myös määräaikaisena tai tuntityöntekijänä. Humana Avopalvelut Oulun tiimi on osa Humanan organisaatiota. Meillä on mielenkiintoisia, erilaisia työtehtäviä tarjolla.

Haemme perheohjaajia tekemään sosiaalihuoltolain- ja lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä, perhetyötä, eri asiakasryhmien kanssa tehtävää ammatillista tukihenkilötyötä, valvottuja sekä tuettuja tapaamisia. Perheohjaajan pätevyysvaatimuksena on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perus- tai ammattikorkeakoulututkinto, kuten sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi.

Etsimme perheohjaajia myös Kempeleessä sijaitseviin perhekuntoutusyksikkö Niittykukkaan ja itsenäistymiskodit Niittypuroon. Niittykukassa pääset tekemään asiantuntijatyötä osana moniammatillista tiimiä, jossa tiimiin kuuluu sosionomeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia, perheterapeutti sekä sosiaalityöntekijä. Perhekuntoutusohjaajat vastaavat yhdessä muun tiimin kanssa perheiden kanssa tehtävästä strukturoidusta muutostyöskentelystä. Niittypurossa saat toteuttaa aktiivista asumiskuntoutusta nuorille mielenterveyskuntoutujille sekä aikuissosiaalityön ja lastensuojelun jälkihuollon asiakkaille.

Työmme sisältö on monipuolista, vaihtelevaa ja hetkittäin hyvinkin yllättävää. Perhetyöntekijänä saat tehdä antoisaa työtä erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa. Asiakkaamme ovat valloittavia, persoonallisia lapsia, nuoria, perheitä ja nuoria aikuisia, jotka tarvitsevat apuasi ja tukeasi. Meillä moniosaavissa, avuliaissa ja joustavissa Oulun alueen avopalveluissa pääset osaksi lämminhenkistä ja leppoisaa työyhteisöämme. Säännöllisesti tehtävän työtyytyväisyyskyselyn mukaan meillä viihdytään töissä!

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta löytyvän työkokemusta lasten, nuorten tai perheiden kanssa tehtävästä työstä tai lastensuojelun piiristä ja sosiaalialan ohjaamistyöstä. Perheohjaajan työ on liikkuvaa, joten toivomme sinulta löytyvän ajokortin ja auton, jotta pääset työskentelemään ympäri Oulun aluetta ja lähikuntia. Olethan valmis ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tukena työssäsi sinulla on oma tiimisi sekä koko Oulun alueen avopalveluiden poppoo. Jokaisessa tiimissä on helposti tavoitettavissa oleva ja avulias tiiminjohtaja sekä säännöllinen työnohjaus. Me myös kannustamme sinua kouluttautumaan osana henkilökuntaamme, niin Humanan sisäisissä kuin ulkoisissa, laadukkaissa koulutuksissa. Huolehdimme niin sinun kuin muidenkin tiimiläistemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kulttuuri- ja lounasedun muodossa. Kaikissa tiimeissämme on reipas, positiivinen ja ratkaisukeskeinen työote. Meillä olet tervetullut hyödyntämään tolokkua persoonaasi ja vahvuuksiasi itsenäisellä otteella tekemässäsi työssä, mutta myös työparin kanssa työskennellessä. Otamme sinut ilolla ja ylpeydellä mukaan huolehtimaan työstämme välittyvistä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus, kohtaaminen ja ilo. Ollaan yhdessä onnellisena Oulussa!

Haluakko nää kuulla lissää?

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Pauliina Eerola p. 050 524 1951.

Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 31.5.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydettyämme.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (14.6.2002/504) edellyttämä rikosrekisteriote. Edellytämme tehtävissämme myös covid-19 suojaa.

Hae paikkaa

 

Humana on täynnä uskomattoman hienoja ammattilaisia! Into, energia, heittäytyminen ja lahjakkuus näkyy arjen työn lisäksi myös tällä videolla.

 

Humanan Avopalvelut on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.