Hem
Yhteystiedot

Oletko sinä meidän uusi Raahen seudun PERHEOHJAAJAMME?

Julkaistu: 2021-04-22

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

”Meillä on paras työyhteisö. Aina saa apua ja tukea, kun sitä tarvitsee.”
”Parasta on vapaus työnteossa, mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin.”
”Perhetyössä parasta on erilaiset ihmiset ja kohtaamiset, joista oppii itsekin aina uutta.”

Humana Avopalveluiden Pohjois-Pohjanmaan työyhteisön toiminta perustuu moniammatilliseen, tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen. Perheohjaajien tukena ovat tiiminjohtajat, jotka ohjaavat laadukkaan työn tekemiseen. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, itsenäistä ja jatkuvasti ammatillisesti kehittävää. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Haemme joukkoomme työntekijöitä, jotka haluavat tukea ja auttaa asiakasperheitä pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin.

Perhetyö on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän arjen ympäristöissään tehtävää lastensuojelulain mukaista, tavoitteellista tukea koko perheelle. Työmuotoinamme ovat tehostettu perhetyö, sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, tapaamispaikkapalvelut ja ammatillinen tukihenkilötyö.

Etsimme perheohjaajia tuntityöntekijöiksi Raaheen. Raahen perheohjaaja on osa Pohjois-Pohjanmaan Oulun tiimejä. Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan opisto- tai AMK-tutkintoa. Sinulla on jo kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään vuosi sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi.

”Saan olla oma itseni ja ammattitaitooni luotetaan. Humanalla on hyvä olla töissä.”
Jos haluat olla osa työyhteisöämme, laita hakemuksesi tulemaan 31.5.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Pauliina Eerola puh. 050 524 1951, pauliina.eerola@humana.fi

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.