Hem
Yhteystiedot

Oletko sinä uusi PERHEOHJAAJAMME Oulun iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme?

Julkaistu: 2022-01-07

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa lasten ja heidän perheidensä hyväksi tehtävää työtä osaavien ammattilaisten kanssa? Haluaisitko työn, jossa sinulla on vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin? Työ avopalveluiden parissa on ennaltaehkäisevää tukityötä, jossa pienetkin muutokset vievät kohti hyvää. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Humana Avopalveluiden Oulun työyhteisö koostuu viidestä osaavasta tiimistä. Perhetyö on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän arjen ympäristöissään tehtävää lastensuojelulain mukaista, tavoitteellista tukea koko perheelle. Työmuotoinamme ovat tehostettu perhetyö, sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, tapaamispaikkapalvelut ja ammatillinen tukihenkilötyö. Lisäksi toimintaamme kuuluvat perhekuntoutus Niittykukka ja Itsenäistymiskodit Niittypuro.

Etsimme perheohjaajia vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kuitenkin myös osa-aikaisuus, tuntityö tai määräaikainen työsuhde ovat mahdollisia, mikäli ne sinun elämäntilanteeseesi paremmin sopisivat.

Tarkemmin tehtävästäsi

Haemme joukkoomme työntekijöitä, jotka haluavat tukea ja auttaa asiakasperheitä pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Perhetyöntekijänä pääset käyttämään työssäsi omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi ja opit jatkuvasti uutta. Saat kokemusta erilaisten työtapojen ja -menetelmien käytöstä, pääset mukaan toiminnallisiin aktiviteetteihin sekä rauhallisempiin, tavoitteellisempiin keskusteluhetkiin asiakkaiden kanssa. Pyrimme koko ajan kehittämään työtämme yhteistyössä asiakkaiden ja palveluiden tilaajien kanssa.

Tässä tulevien työkavereidesi kommentteja työstä ja yksiköstämme:

  • ”Saan olla oma itseni ja ammattitaitooni luotetaan. Humanalla on hyvä olla töissä.”
  • ”Meillä on paras työyhteisö. Aina saa apua ja tukea, kun sitä tarvitsee.”
  • ”Parasta on vapaus työnteossa, mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin.”
  • ”Perhetyössä parasta on erilaiset ihmiset ja kohtaamiset, joista oppii itsekin aina uutta”.

Tiimiemme toiminta perustuu moniammatilliseen, tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen. Perheohjaajien tukena ovat läsnäolevat esihenkilöt, jotka ohjaavat laadukkaan työn tekemiseen. Avopalveluissa työskentely on monipuolista, itsenäistä ja jatkuvasti ammatillisesti kehittävää. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Teemme tavoitteellista ja haasteellista työtä rennolla otteella. Olemme joustava, avoin, salliva ja kannustava työyhteisö. Meillä viihdytään, koska meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Miksi Humanaan töihin?

Pääset mukaan rakentamaan alan vaikuttavinta avopalvelua. Kasvavana yhtiönä meillä on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää toimintaa. Panostamme työntekijöidemme kehittymiseen ja tuemme onnistumistasi muun muassa nepsy-valmentaja koulutuksin ja Lapset puheeksi -koulutuksella. Meillä on myös mahdollisuus suorittaa esimerkiksi mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto.

Hyvinvointiamme tuetaan kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä lounaseduilla. Meillä on lakisääteistä kattavampi työterveyshuolto. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo. Meille on tärkeää, että voit toteuttaa työssäsi sydäntäsi.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta!

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan opisto- tai AMK-tutkintoa, kuten sosionomi tai sairaanhoitaja. Sinulla on jo kokemusta lasten, nuorten tai perheiden kanssa työskentelystä vähintään vuosi. Lisäksi sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi.

Jos haluat olla osa työyhteisöämme, laita hakemuksesi tulemaan 13.2.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Pauliina Eerola puh. 050 524 1951, pauliina.eerola@humana.fi.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.