Hem
Yhteystiedot

Oletko sinä etsimämme PERHEOHJAAJA Oulun ammattitaitoisessa ja reippaassa tiimissä?

Julkaistu: 2021-09-13

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Me Humanassa uskomme, että jokaisella on oikeus hyvään elämään. Humanassa pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi, oppia uutta sekä kehittää toimintaamme. Tukenasi ovat ammattitaitoinen työyhteisösi sekä läsnäolevat esihenkilöt. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

"Perhetyöntekijän työssä parasta on erilaiset ihmiset ja kohtaamiset, joista oppii itsekin aina uutta."

Humana Avopalveluiden Oulun työyhteisö koostuu neljästä ammattitaitoisesta tiimistä. Tiimiemme toiminta perustuu moniammatilliseen, tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen. Perheohjaajien tärkeänä tukena ovat esihenkilöt, jotka ohjaavat laadukkaan työn tekemiseen.

Perhetyö on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän arjen ympäristöissään tehtävää lastensuojelulain mukaista, tavoitteellista tukea koko perheelle. Työmuotoinamme ovat tehostettu perhetyö, sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, tapaamispaikkapalvelut ja ammatillinen tukihenkilötyö. Lisäksi toimintaamme kuuluvat perhekuntoutus Niittykukka ja Itsenäistymiskodit Niittypuro.

”Parasta on vapaus työnteossa sekä mahdollisuus vaikuttaa.”

Meillä teet työtä organisaatiossa, joka lisää ihmisten elämänarvoa. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Saat ammattitaitoiset työkaverit, kannustavan työympäristön, laadukkaat ja modernit työvälineet sekä monipuolisia ja ammatillisesti kehittäviä työtehtäviä.

Meillä on sitoutunut henkilöstö, joka kohtaa toisensa ilahduttaen. Meille on tärkeää, että työyhteisöissämme vallitsee hyvä ja kannustava ilmapiiri. Haluamme, että jokainen humanalainen saa työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä, oppia uutta sekä tuoda omia vahvuuksiaan esiin. Sen vuoksi panostamme myös johtamiseen ja johtamisen taitojen kehittämiseen sekä tarjoamme sisäisiä koulutuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseksi. Tämän lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä säännöllisen työnohjauksen.

Etsimme perheohjaajia sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin kuin myös tuntityöntekijöitä. Haemme joukkoomme työntekijöitä, jotka haluavat tukea ja auttaa asiakasperheitä pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan opisto- tai AMK-tutkintoa, kuten sosionomi. Sinulla on jo kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään vuosi. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi.

"Saan olla oma itseni ja ammattitaitooni luotetaan. Humanassa on hyvä olla töissä."
Jos haluat olla osa työyhteisöämme, laita hakemuksesi tulemaan 10.10.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Pauliina Eerola puh. 050 524 1951, pauliina.eerola@humana.fi

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.