Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt kahta SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Oulun Kotisairaalaan

Julkaistu: 2021-04-28

Oulun kotisairaala tuottaa perusterveydenhuollon tasoista sairaalahoitoa soveltuville potilaille kotiin annettavana palveluna. Palvelumme on suunnitelmallista ja vaikuttavaa akuuttisairaanhoitoa, jonka tavoitteena on tarjota miellyttävä vaihtoehto lyhytaikaiselle perusterveydenhuollon tasoiselle sairaalahoidolle.

Kotisairaala toimii Oulun kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti viikon jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Yövarallaolo turvaa potilaillemme mahdollisuuden olla yhteydessä hoitajaan myös yöaikana. Keskimäärin hoidamme noin 25-paikkaisen vuodeosaston verran potilaita päivässä.

Etsimme nyt joukkoomme kahta sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2021 loppuun.

Sairaanhoitajana työskentelet aamu- ja iltavuoroissa, ja harvakseltaan olet myös puhelimitse tavoitettavissa yövarallaolon merkeissä. Pääsääntöisesti työtehtäväsi muodostuvat suonensisäisen sekä lihaksensisäisen lääkityksen toteuttamisesta, perifeerisen kanyylin laitosta ja i.v.-reittien huoltamisesta. Lisäksi otat verinäytteitä ja hoidat erilaisia haavoja nykyaikaisin hoitomenetelmin. Hoitosuunnitelmien toteutumisen seuranta ja kirjaaminen, potilaiden ohjaus, neuvonta sekä oireiden perusteella tehtävät hoidolliset päätökset ovat tärkeä osa arjen työtä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa. Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksen akuuttisairaanhoidosta. Ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamisessa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja kykyä työskennellä hymyssä suin myös kiireessä. Olet lisäksi hyvä tiimipeluri ja teet kaikkesi kotisairaalan laadukkaan ja asiakaslähtöisen palvelun toteutumiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anne Sarkkinen, p. 044 417 5642, anne.sarkkinen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.5.2021.

Hae paikkaa

Kotisairaala on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.