Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lipporannan kotihoitoon Ouluun

Julkaistu: 2021-07-16

Tarjoamme ikääntyneille elämäniloa ja hoivaa turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Tarjoamme kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita Oulun alueella. Toimintamme keskiössä on asiakkaamme hyvinvointi ja laadukas eläminen kotona. Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Teemme käyntejä asiakkaidemme luokse joko päivittäin, tai aina tarvittaessa.

Asiakasmäärien lisääntyessä haemme nyt joukkoomme lisää kotihoidon osaajia. Työ on päivätyötä. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä ja tarjoamme asiakkaillemme laadukasta hoitotyötä. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa. Arvostamme työkokemusta kotihoidon puolelta sekä ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.7. saakka palveluesimies Anne Sarkkinen (anne.sarkkinen@humana.fi), p. 040 661 3834. Yksikön päällikkö Anne Kaan, p. 040 6633 463, vastaa tiedusteluihin 30.7. klo 10-11.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa

 

Lipporanta on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.