Hem
Yhteystiedot

Haemme SAIRAANHOITAJAA Jokilaakson perhekotien Kotikallio-yksikköön Ylivieskaan

Julkaistu: 2021-07-12

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Kotikallio on seitsemänpaikkainen lastensuojelun sijaishuollon perusyksikkö, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Ylivieskan Koskipuhdossa keskustan tuntumassa. Lastensuojeluyksikön sijainti tarjoaa hyvät mahdollisuudet nuorelle turvallisesti harjoitella itsenäistä toimimista ja asioiden hoitamista. Nuoren osallistaminen omien asioiden hoitamiseen lisää luontaisesti integroitumista yhteiskuntaan.

Yksikön toimintaa ohjaavat yksilölliset hoito- ja kasvatussuunnitelmat sekä jokaisen nuoren tarpeiden kokonaisvaltainen huomioiminen. Nuorta kuntoutetaan fyysisestä, psyykkisestä, sosiaalisesta ja pedagogisesta näkökulmasta. Työmenetelmänä käytössä on nuorta portaittain vastuuttava toimintamalli, joka vahvistaa nuoren omaa toimijuutta ja itsestä vastuun kantamista. Kotikallion työskentelyn keskiössä on dialoginen vuorovaikutus, joka mahdollistaa nuoren ääneen kuulluksi tulemisen ja yksilöllisen kuntoutuspolun rakentumisen. Lue lisää yksiköstämme täältä.

Tiimiin haetaan nyt sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli lasten ja nuorten arjessa sekä työtiimissä. Toimit lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajana ja osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK-)tutkintoa, suuntaavat opinnot tai erikoistumisopinnot psykiatrisesta hoitotyöstä luemme eduksesi. Aikaisempi kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä ja lastensuojelutyöstä katsotaan myös suureksi eduksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Marjut Öljymäki, p. 044 741 2264 sekä toiminnanjohtaja Heikki Vieresjoki, p. 044 971 0590.

Oletko sinä uusi tiimiläisemme? Jätä hakemuksesi viimeistään 8.8.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Kotikallio on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.