Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Hotkunrantaan Kuusamoon

Julkaistu: 2021-04-30

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Vivante Oy/ Hotkunranta tuottaa asumispalveluja ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kotihoidon palveluja Kuusamossa. Hotkunrannan palvelukokonaisuus on avautunut syyskuussa 2020. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita. Tarjoamme yhteisöllistä, turvallista ja viihtyisää asumista nykyaikaisissa tiloissa, kattavat palvelut, mukavia aktiviteetteja ja maittavaa lähiruokaa. Tarkemmin Hotkunrannan palveluihin voit tutustua täältä.

Etsimme nyt asiakasmäärän kasvun myötä vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa. Työ voi olla 2-vuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sari Kallio, p. 050 344 6120, sari.kallio@humana.fi. Parhaiten tavoitat Sarin puhelimitse 5.5. klo 8-9, 10.5. klo 15-16 ja 19.5. klo 8-9.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 19.5.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa


Vivante on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.