Hem
Yhteystiedot

Humana Lastensuojelupalvelut hakee toiminnanjohtajaa Pohjois-Pohjanmaalle

Julkaistu: 2021-11-23

Haluaisitko olla mukana johtamassa lasten ja nuorten ja heidän perheidensä hyväksi tehtävää työtä huippuammattilaisten kanssa? Työ lastensuojelun parissa on parhaimmillaan toiveikasta, kuplivaa ja inspiroivaa, jossa pienetkin muutokset näkyvät ja vievät kohti hyvää. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Mikä on sinun roolisi tämän mahdollistamisessa?

Etsimme Lastensuojelupalveluihimme toiminnanjohtajaa Pohjois-Pohjanmaan alueelle. Toiminnanjohtajana vastaat toiminta-alueesi yksiköiden lastensuojelupalvelujen laadusta, operatiivisesta toiminnasta, henkilöstöstä ja liiketoiminnan kannattavuudesta. Otat vastuun kunta-asiakkuuksien kehittämisestä ja verkostoidut aktiivisesti muun muassa alan oppilaitoksiin.

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset mahdollistamaan henkilöstömme onnistumisen vaativassa lasten ja nuorten kanssa tapahtuvassa tukityössä. Saat luotsattavaksesi hyvässä vauhdissa olevan alueen, jonka nykyiset neljä yksikköä sijaitsevat Kempeleessä ja Oulaisissa. Toiminnanjohtajana olet yksikönjohtajien esihenkilö ja raportoit aluejohtajalle aluejohtoryhmän jäsenenä.

Minkälaista henkilöä olemme etsimässä?

Odotamme toiminnanjohtajalta sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja esihenkilötehtävistä.

Olet ihmisten johtaja, joka mahdollistaa henkilöstönsä onnistumisen valmentavalla, osallistavalla ja inspiroivalla otteella. Edistät hyvää yhteistyötä vuorovaikutustaidoillasi ja otat tiimisi mukaan päätöksentekoon vaikutusmahdollisuuksia tarjoten.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Pääset mukaan rakentamaan alan vaikuttavinta lastensuojelua. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo. Meille on tärkeää, että voit toteuttaa työssäsi sydäntäsi ja olla lisäksi uudistamassa koko alaa.

Panostamme alan parhaaseen esihenkilötyöhön ja tuemme onnistumistasi muun muassa tarjoamalla esihenkilötyötä tukevia koulutuksia oman koulutusympäristömme kautta. Sinua odottavat mainiot ja asialleen omistautuneet työkaverit ja aito tekemisen meininki. Tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun hyvinvointiasi tukemaan.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 2.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lastensuojelupalvelujen toimialajohtaja Kimmo Huhtimo, kimmo.huhtimo@humana.fi, p. 040 131 6628, sekä kehitysjohtaja Harri Hyvärinen, harri.hyvarinen@humana.fi, p. 050 464 7262.

Hae tehtävää tästä


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.