Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Helminkotiin Muhokselle

Julkaistu: 2022-05-13

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Kotikylä Helminkoti sijaitsee Muhoksella Puhakan alueella. Helminkoti tarjoaa turvallisen ja viihtyisän kodin 18 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Hoivakoti on tuttu muhoslaisille, sillä se on toiminut ikäihmisten kotina jo parikymmentä vuotta. 

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kaksivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Vastaavana sairaanhoitajana sinulla on hyvin tärkeä rooli asukkaiden arjessa sekä työtiimissä, ja tuot vahvasti terveydenhuollon asiantuntemuksesi asiakastyöhön. Tehtäviin kuuluu mm. vastuu lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisoinnista ja asukkaiden terveydentilan seuraaminen.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitajan koulutusta, osaamista ja kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Toivomme, että vanhustyö on sinulle sydämen asia.

Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, kykyä toimia rakentavasti, innostuneisuutta ja valmiutta itsensä ja työn kehittämiseen. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista pitkäjänteiseen työhön.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle ammatillisesti kehittävän ja mahdollisuuksia tarjoavan työn, toimivan työyhteisön ja mukavat työkaverit sekä esihenkilön täyden tuen tehtäväsi menestyksekkääseen hoitamiseen. Meillä suhtaudutaan myönteisesti ammattitaitonsa kehittämiseen ja työn ohella kouluttautumiseen. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää ja käytössämme on mm. Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo. 

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Sanna Paakkonen, p. 050 309 8070. 

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

 
 
 
 
Tutustu Helminkotiin lisää täällä
 

Kotikylä Helminkoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.