Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTUUOHJAAJAA Sähäkkään Oulaisiin

Julkaistu: 2022-05-13

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa turvallista ja laadukasta lastensuojelutyötä osaavien ammattilaisten kanssa? Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Sähäkän Oulaisten yksikössä järjestetään lastensuojelulain mukaista nuoren sijaishuoltoa, sijoitusta avohuollon tukitoimena ja tilapäisiä kriisisijoituksia. Yksikkö on erikoistunut psyykkisesti oireilevien, 14 - 17-vuotiaiden nuorten kuntouttavaan lastensuojelutoimintaan. Oulaisten yksikön hoidon, kasvun tukemisen ja kuntoutuksen menetelmät palvelevat erityisesti nuoria, joiden tuen ja ohjauksen tarve on psyykkisistä oireista johtuen itsenäistymisen, arjen hallinnan ja sosiaalisen kanssakäymisen osa-alueilla. Yksikön toiminnan suunnittelua ja päätöksentekoa ohjaavia arvoja ovat tavoitteellisuus, toiminnallisuus ja tuloksellisuus.

Etsimme nyt tiimiimme vastuuohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Millainen työ sinua odottaa?

Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä: tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Vastuuohjaajana työskentelet vastuullisissa työtehtävissä lastensuojeluyksikössä huolehtien yksikön arjen sujuvuudesta sekä osallistut toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun yhteistyössä yksikön johtajan kanssa. Olet osa yksikön hoito- ja kasvatushenkilökuntaa ja tehtäviisi kuuluu mm. lasten hoito- ja kasvatussuunnitelmien toteutumisesta huolehtiminen.

Pääset osaksi ammattitaitoista ja huumorintajuista työryhmää, jossa työkaverit ovat aina valmiita auttamaan toisiaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme vakituiseen tehtävään valittavalta sosiaali- ja terveysalan amk-tutkintoa tai soveltuvaa tutkintoa. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee vahvasti työssä menestymistä. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Sinulla on saatavilla esihenkilön ja työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Mari Rautiola, p. 040 564 4042, mari.rautiola@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, työ alkaa sopimuksen mukaan.


Hae paikkaa

 

Tutustu Oulaisten Sähäkän toimintaan täällä.

Sähäkkä on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.