Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt YÖHOITAJAA Hotkunrantaan Kuusamoon

Julkaistu: 2022-05-10

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Hotkunrannan palvelukokonaisuus tuottaa asumispalveluja ikäihmisille ja mielenterveyskuntoutujille sekä kotihoidon palveluja Kuusamossa. Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa palveluasumista, tehostettua palveluasumista, innovatiivista senioriasumista sekä kotihoitopalveluita. Meillä voit kokea Kuusamon jylhät maisemat ja pohjoisen upean kesän!

Millainen työ sinua odottaa?

Etsimme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kolmivuorotyöhön, jossa tehdään pääosin yövuoroja. Autamme sinua tarvittaessa myös asunnon etsinnässä. 

Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Yksi tulevista työkavereistasi kuvailee työyhteisöämme näin: "Työyhteisössä on positiivinen ja avoin työilmapiiri sekä joustavat työkaverit." Tärkein taitosi on asukkaan aito kohtaaminen, ilahduttaminen ja läsnäolo. Yövuoroissa meillä on aina kaksi yöhoitajaa.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä lääkehoidon osaamista. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus mm. hoiva-avustajan tehtävistä. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa. Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä.

Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne.  

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tuen, sekä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Laaja palvelukokonaisuutemme mahdollistaa sinulle omannäköisen urapolun rakentamisen oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. 

Palkkamme muodostuu yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n perusteella. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Katri Kivilahti, 0406125579.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukainen covid-19 -suoja.


Hae tehtävää tästä

Tarkemmin Kotikylä Kotikoivun toimintaan voit tutustua täällä.

Vivante on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.