Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen LÄHIHOITAJAA Hoivakoti Joutsenkulmaan Varkauteen

Julkaistu: 2021-07-07

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Työssäsi toimit hoitajana ikääntyneiden ja muistisairaiden asumisyksikössä. Yksikössä on 30 asukaspaikkaa ja noin 20 työntekijää. Vastaat yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Joutsenkulma on asiakkaiden koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin. Tutustu lisää yksikkömme toimintaan täällä.

Etsimme nyt joukkoomme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. 

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja osaavien työkavereiden lisäksi monipuolisia sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

7.7.-9.7.2021 aluejohtaja Merja Friman, p. 050 444 0898 ja

12.-30.7.2021 aluejohtaja Pia Hyttinen, p. 040 616 3956.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.7.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Huomasitko myös muut rekrymme?

Yöhoitaja

Sairaanhoitaja

 

Hoivakoti Joutsenkulma on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.