Hem
Yhteystiedot

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Hoivakoti Joutsenkulmaan Varkauteen

Julkaistu: 2022-05-13

Haluaisitko olla mukana luomassa ikäihmisille arvokasta elämää muiden ammattilaisten kanssa? Ikäihmisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Hoivakoti Joutsenkulma tarjoaa turvallisen kodin 30 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Joutsenkulma sijaitsee Varkaudessa Joutsenlahden vehreässä kaupunginosassa. Järvi ja puistoalue sijaitsevat aivan hoivakodin läheisyydessä.

Millainen työ sinua odottaa?

Työssäsi toimit hoitajana ikääntyneiden ja muistisairaiden asumisyksikössä. Yksikössä on 30 asukaspaikkaa ja noin 20 työntekijää. Vastaat yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Joutsenkulma on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin ja meillä eletään muutoinkin aktiivista arkea. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen yötyöhön.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä valmiutta kolmivuorotyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan. Henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pia Rothberg, p. 050 387 7517.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukainen covid-19 -suoja.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu lisää hoivakoti Joutsenkulman toimintaan täällä.

Hoivakoti Joutsenkulma on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.