Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen LÄHIHOITAJAA Hoivakoti Joutsenkulmaan Varkauteen

Julkaistu: 2021-10-06

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Hoivakoti Joutsenkulma tarjoaa turvallisen kodin 30 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Joutsenkulma sijaitsee Varkaudessa Joutsenlahden vehreässä kaupunginosassa. Järvi ja puistoalue sijaitsevat aivan hoivakodin läheisyydessä.

Työssäsi toimit hoitajana ikääntyneiden ja muistisairaiden asumisyksikössä. Yksikössä on 30 asukaspaikkaa ja noin 20 työntekijää. Vastaat yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Joutsenkulma on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin. Työ on kolmivuorotyötä. 

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa sekä valmiutta vuorotyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Sinulta löytyy jämäkkyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja osaavien työkavereiden lisäksi monipuolisia sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää ja käytössämme on mm. Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mervi Pietinen, p. 050 387 7517.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.11.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Tutustu lisää yksikkömme toimintaan täällä.

Hoivakoti Joutsenkulma on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.