Hem
Yhteystiedot

Haemme kasvavaan joukkoomme PERHEOHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Savoon

Julkaistu: 2021-10-12

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Humana Avopalvelut tarjoaa vaikuttavia perhetyön palveluja lapsiperheille. Meille tärkeintä on tehdä kaikkemme haastavienkin tilanteiden ratkaisemiseksi perheiden hyväksi. Asiakkaina ovat lapset, nuoret ja perheet, ja myös aikuissosiaalityön asiakkaat. Työ voi olla koko perheen kanssa työskentelyä tai yksittäisen perheenjäsenen kanssa toimimista. Työskentelyn lähtökohtana on aina koko perheen muutostarpeisiin vastaaminen.

Humanan avopalvelut laajentavat toimintaansa Pohjois-Savon alueelle. Kuopio on toimintamme keskus, mutta palvelemme laajasti ympäri Pohjois-Savoa.

Miksi Humana?

  • innovatiivinen, kehittyvä ja turvallinen työnantaja
  • laadukas työnantajamaine, meillä on hyvä olla töissä
  • työnohjaus, pienet tiimit ja tiivis työyhteisön tuki
  • yksityinen, lakisääteistä kattavampi työterveysoikeus
  • kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri ja hierontaedut
  • kilpailukykyinen palkkaus sekä joustavat työajat
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet työnantajan puolesta


Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sosiaali- tai terveysalan soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai niitä vastaava aiempi opistoasteen tutkinto. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta päihde-, mielenterveys- ja lastensuojelutyöstä tai muusta vastaavasta vaativasta ja tavoitteellisesta asiakastyöstä. Toivomme sinulta löytyvän hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Positiivisella, rohkealla ja joustavalla työotteella selviät tehtävästäsi varmasti kiitettävästi.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä! Tiiminjohtaja Krista Korhonen kertoo työpaikasta mielellään lisää, p. 040 523 4169, krista.korhonen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 7.11.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae tästä


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.