Hem
Yhteystiedot

Kuopioon avataan uusi Humana avopalveluiden yksikkö. Tarvitsemme joukkoomme perheohjaajia ja toiminnan kasvaessa tiiminjohtajaa.

Julkaistu: 2021-04-22

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Tarjoamme mahdollisuutta olla mukana luomassa työpaikkaa, jossa positiivinen työskentelykulttuuri tukee työn tekemistä ja jokaisen meidän hyvinvointia. Tule rakentamaan meidän kanssamme hyvää tiimihenkeä ja vahvaa asiantuntijoiden joukkoa! 

Haluamme kasvaa ja kehittyä niin alueen toimijana kuin työyhteisönä, jonka vuoksi etsimme joukkoomme positiivisia, muutokselle ja kehittymiselle syttyviä alan ammattilaisia. Saat mahdollisuuden olla osana huikeaa kasvutarinaa. Humana avopalveluissa saat tehdä työtä joustavasti perheiden parhaaksi. Toimintaympäristönä toimii asiakkaiden koti ja heidän arkiympäristö. Asiakkaina ovat lapset, nuoret ja perheet, ja myös aikuissosiaalityön asiakkaat. Saat tehdä työtä joustavasti niin iltaisin kuin viikonloppuisinkin.  

Etsimme kehittyvään joukkoomme lastensuojelun avopalveluiden vahvoja osaajia. Tavoitteenamme on olla alueella vahva perhetyön palveluntuottaja, joka tarjoaa vaikuttavia perhetyön palveluja lapsiperheille. Työ voi olla koko perheen kanssa työskentelyä tai yksittäisen perheenjäsenen kanssa toimimista. Työskentelyn lähtökohtana on kuitenkin aina koko perheen muutostarpeisiin vastaaminen. Vaalimme laatua ja vaikuttavuutta, kaikessa mitä teemme.  

Olet perhetyön ja vahvan muutostyöskentelyn ammattilainen. Työtäsi ohjaa kuntouttava ote, joka tähtää perhetilanteen ja yksittäisen perheenjäsenen myönteiseen muutokseen. Tehtävämme on tehdä itsemme tarpeettomiksi. Sinulla on perhetyön menetelmäosaamista tai vahvaa halua oppia ja kehittyä eri työmenetelmien taitajaksi. Eduksi katsotaan vahva mielenterveystyön osaaminen ja neuropsykiatristen haasteiden ymmärrys.  

Haluamme tukea Sinun kasvutarinaasi ammattilaisena, jonka vuoksi meille on tärkeää tarjota mahdollisuuksia osaamisen vahvistamiseen. Meillä on monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että pystymme tarjoamaan alueen työntekijöille esimerkiksi neuropsykiatrista koulutusta ja osaamista, mikäli sinulla ei vielä sitä ole. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme ja isona toimijana meillä on käytettävissä huikea määrä asiantuntijoita, jotka voivat sisäisesti kouluttaa tai olla mukana tukemassa Sinua asiakasprosessin etenemisessä.   

Humana on innovatiivinen ja kehittyvä työnantaja. Olemme muun muassa kehittäneet osallistavan kirjaamisen menetelmiä, jotta vahvistaisimme työn tavoitteellisuutta ja asiakkaan osallisuutta työskentelyprosessissa. Lisäksi me haluamme olla kiinni ajassa, jonka vuoksi kehitämme koko ajan videoavusteisen tuen palveluja.

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja saat riittävän tuen työhösi. Siksi panostamme tiimityöhön ja positiiviseen työilmapiiriin. Lisäksi työnohjaus ja yksityinen työterveys ovat etujamme. Meillä on myös kattavat lounas-, liikunta- ja kulttuuri- ja hierontaedut.  

Positiivinen, joustava ja rohkea työote on se, mitä arvostamme. Myös kokemus kuntouttavasta ja muutokseen tähtäävästä lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä katsotaan eduksi.  

Odotamme Sinulta vähintään perustason osaamista mielenterveystyöhön sekä päihde- ja kriisityöhön. Sinulla voi olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perustutkinto tai niitä vastaava tutkinto. Soveltuvia tutkintoja ovat sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinnon lisäksi esimerkiksi lähihoitajan, nuoriso-ohjaajan tai yhteisöpedagogin (AMK) tutkinto. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilönä kelpoisuutesi tulee olla merkitty Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.   

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kati Kurkipuro, puh. 040 665 5445, kati.kurkipuro@humana.fi   

Meillä on vahva halu aloittaa toimitamme Kuopiossa mahdollisimman pian, joten haastattelemme hakijoita hakuprosessin aikana ja täytämme tehtävän heti, kun löydämme sopivan hakijan. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.5.2021. 


Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.