Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen SAIRAANHOITAJAA Hoivakoti Joutsenkulmaan Varkauteen

Julkaistu: 2021-07-07

Humana asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Hoivakoti Joutsenkulma tarjoaa turvallisen kodin 30 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Joutsenkulma sijaitsee Varkaudessa Joutsenlahden vehreässä kaupunginosassa. Järvi ja puistoalue sijaitsevat aivan hoivakodin läheisyydessä.

Työssäsi toimit sairaanhoitajana ikääntyneiden ja muistisairaiden asumisyksikön asukkaille. Tehtävässäsi tulet vastaamaan yksikön hoitotoiminnasta sekä lääkehoidon toteuttamisesta myös itse hoitotyöhön osallistuen. Sairaanhoitajana työskentelet tarvittaessa myös palveluvastaavana esimiehen sijaisena.

Odotamme tehtävään valittavalta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa tai aiempaa vastaavaa opistotasoista sairaanhoitajan tutkintoa sekä voimassaolevaa ammatinharjoittamisoikeutta (Valviran rekisteröinti).

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Työkokemuksen ikäihmisten ja muistisairaiden hoitotyöstä laskemme eduksesi. Tehtävässä menestymistä tukevat myös muut mahdolliset palvelualaan liittyvät lisäkoulutukset.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja osaavien työkavereiden lisäksi monipuolisia sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää ja käytössämme on mm. Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

7.7.-9.7.2021 aluejohtaja Merja Friman, p. 050 444 0898 ja

12.-30.7.2021 aluejohtaja Pia Hyttinen, p. 040 616 3956.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.7.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Huomasitko myös muut rekrymme?

Yöhoitaja

Lähihoitaja


Hoivakoti Joutsenkulma on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.