Hem
Yhteystiedot

Humana avopalvelut hakee tiiminjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Savoon Kuopion alueelle

Julkaistu: 2021-06-24

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Haluatko olla avainasemassa luomassa huikeaa kasvutarinaa, jossa kehitymme niin Pohjois-Savon alueen toimijana kuin työyhteisönä?  Etsimme tiiminjohtajaa kehittyvään joukkoomme Kuopioon. 

Humana avopalvelut tarjoaa vaikuttavia perhetyön palveluja lapsiperheille. Meille tärkeintä on tehdä kaikkemme haastavienkin tilanteiden ratkaisemiseksi perheiden hyväksi. Asiakkaina ovat lapset, nuoret ja perheet, ja myös aikuissosiaalityön asiakkaat. Työ voi olla koko perheen kanssa työskentelyä tai yksittäisen perheenjäsenen kanssa toimimista. Työskentelyn lähtökohtana on aina koko perheen muutostarpeisiin vastaaminen. 

Tiiminjohtajana vastaat Humanan avopalveluiden toiminnasta Pohjois-Savon alueella. Toimipisteesi on Kuopion keskustassa. Työssäsi pääset itse muodostamaan oman tiimisi ja kehittämään sen toimintaa. Toimit uuden tiimisi esihenkilönä ja johdat tiimisi asiakastyötä sekä vastaat sen laadukkaasta toteutumisesta. Tehtävä sisältää myös asiakastyötä. Tiiminjohtajan tehtäviin kuuluu myös erilaisia hallinnollisia tehtäviä ja toimit tiiviissä yhteistyössä alueen toiminnanjohtajan Kati Kurkipuron kanssa. Osallistut myös alueesi johtoryhmätyöskentelyyn sekä kuntasuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen. 

Työsi on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Tukenasi on laaja joukko innostavia ja osaavia kollegoita sekä yhtiön kattava tuki ja valtakunnallinen yhteistyö. Humanan avopalveluissa pääset osaksi iloista joukkoa, jossa panostamme aktiivisesti tiimityöhön, positiivisen työilmapiirin ylläpitoon ja työhyvinvointiin. Haluamme, että viihdyt työssäsi ja tuemme kasvutarinaasi ammattilaisena tarjoamalla mahdollisuuksia myös oman osaamisen vahvistamiseen. 

Odotamme tehtävään valittavalta vähintään sosiaalialan AMK-tutkintoa, kokemusta lastensuojelutyöstä sekä kokemusta tai koulutusta johtamisesta. Arvostamme positiivista, joustavaa ja rohkeaa työotetta sekä hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kati Kurkipuro, puh. 040 665 5445, kati.kurkipuro@humana.fi .  

Hakuohjeet: Meillä on vahva halu aloittaa toimintamme Kuopiossa mahdollisimman pian, ja täytämme tehtävän heti, kun löydämme sopivan hakijan. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 15.8.2021. Haastattelemme potentiaaliset hakijat ensin puhelimitse hakemusten perusteella. Aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa


Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.