Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ Hoivakoti Joutsenkulmaan Varkauteen

Julkaistu: 2022-01-14

Haluaisitko olla mukana johtamassa ikäihmisten arvokkaan elämän hyväksi tehtävää työtä huippuammattilaisten kanssa? Työ asumispalveluissa on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Hoivakoti Joutsenkulma tarjoaa turvallisen kodin 30 iäkkäälle ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Joutsenkulma sijaitsee Varkaudessa Joutsenlahden vehreässä kaupunginosassa. Järvi ja puistoalue sijaitsevat aivan hoivakodin läheisyydessä. Joutsenkulma on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin ja meillä eletään muutoinkin aktiivista arkea.

Millainen työ sinua odottaa?

Yksikön päällikön keskeinen tehtäväsi on johtaa tiimisi hoitotyön toteutumista ja vastata sen laadusta sekä kehittämisestä. Tiimisi työntekijöiden esihenkilönä ylläpidät esimerkilläsi avointa ja ystävällistä työkulttuuria. Hyvinvaikuttajana mahdollistat henkilöstösi onnistumisen ja kehittymisen valmentavalla, osallistavalla ja inspiroivalla otteella. Osallistut alueesi hallinnollisiin tehtäviin, palveluiden markkinointiin, raportoit ja toimit tiiviissä yhteistyössä alueen aluejohtajan kanssa. Osallistut myös alueesi johtoryhmätyöskentelyyn sekä yhteistyökumppaneiden suhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen.

Mitä toivomme sinulta?

Toiminnasta vastaavalla lähiesihenkilöllä tulee olla sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkinto (esim. sairaanhoitaja, geronomi tai sosionomi) tai sitä vastaava tutkinto sekä vankkaa kokemusta asumispalveluissa työskentelystä. Pidämme tärkeänä myös kokemusta esihenkilötyöstä. Arvostamme avarakatseisuutta ja innokkuutta itsensä sekä työn kehittämiseen. Toivomme sinulta myös hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista, kannustavaa ja joustavaa työotetta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut sekä kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua ja tuoda oma osaamisesi yksikön kehittämistyöhön, jota tehdään yhteistyössä henkilöstön ja muun johdon kanssa. Panostamme moderniin esihenkilötyöhön ja tarjoamme esihenkilötyötäsi tukevia koulutuksia oman koulutusympäristömme Humana Akatemian kautta. Meille on tärkeää, että voit toteuttaa työssäsi sydäntäsi. Sinua odottavat mainiot ja asialleen omistautuneet työkaverit ja aito tekemisen meininki. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pia Hyttinen, p. 040 616 3956.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.2.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Tutustu lisää hoivakoti Joutsenkulman toimintaan täällä.

Hoivakoti Joutsenkulma on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.