Hem
Yhteystiedot

Haemme HOITAJAA Kristallikartanoon Keravalle

Julkaistu: 2021-08-24

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Palvelukoti Kristallikartano tarjoaa turvallisen ja rauhallisen kodin 14 iäkkäälle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Palvelukoti sijaitsee Keravalla omakotitalossa rauhallisella alueella ulkoilumaastojen ympäröimänä sekä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kristallikartanon toiminta perustuu aina asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta mm. turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Moniammatillisessa tiimissämme kaikki työntekijät pääsevät osallistumaan toiminnan kehittämiseen, ja siihen on täysi työyhteisön sekä esimiehen tuki.

Odotamme sinulta lähihoitajan tai hoiva-avustajan koulutusta. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa, ja tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Pienessä yksikössä korostuu tiimityön merkitys: meillä kaikki tukevat toisiaan eikä ketään jätetä yksin missään tilanteessa. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Taru Sarjovaara, p. 041 541 0958, taru.sarjovaara@humana.fi.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 21.9.2021. Hakuaikaa jatkettu.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Kristallikartanoon täällä

Kristallikartano on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.