Hem
Yhteystiedot

Haemme LASTENHOITAJA -OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Espooseen

Julkaistu: 2021-10-22

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Etsimme ammatillista monitaituria joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen. Myös tuntityöntekijät huomioidaan. Tehtävä on meillä täysin uusi ja uudenlainen sosiaalialan asiakastyön tehtävä, jota tehdään pääasiassa asiakkaiden kodeissa ja heidän luonnollisessa ympäristössään.

Espoossa toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksessa ja Matinkylässä. Meillä on kolme tiimiä ja kaikissa menevä ja mahtava meininki. Koulutamme kuukausittain työntekijöitämme erilaisista asiakkaiden tarpeista nousevista teemoista ja suhtaudumme muutoinkin myönteisesti kouluttautumiseen. Työsuhde-etuina on muun muassa lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.

Jokainen työpäivä on erilainen erilaisine asiakkaineen. Lastenhoitotehtävät sijoittuvat pääasiassa arki-iltoihin erilaisten lapsiperheiden tueksi ja avuksi. Etenkin erityislasten kanssa työskentelemisestä kokemusta omaaville ammattilaiselle on tarvetta. Autismin kirjon tunteminen, tunnesäätelyn vaikeuksien ja muiden erityislasten problematiikan tuntemus on hyödyksi. Empaattinen ja ymmärtävä vanhempien kohtaamisen taito on myös merkityksellinen tehtävässä onnistumiseksi.

Lastenhoitotehtävien lisäksi lastenhoitaja- ohjaajalla on mahdollisuus työskennellä vammaispalveluiden aikuisasiakkaiden tukihenkilönä sekä aikuisasiakkaiden ohjaustyössä taloudellisiin ja asumiseen liittyvien haasteiden parissa asiakkaita auttaen. Kokemus talousohjaamisesta on eduksi. Myös vammaisuuden moninaisuuden ymmärtämisestä on etua tehtävän hoitamisessa.

Odotamme uudelta lastenhoitaja- ohjaajalta vähintään lähihoitajan tutkintoa sekä ajokorttia ja riittävää ajotaitoa. Kauttamme on mahdollisuus saada auto työkäyttöön.

Toivomme yhteydenottoasi viimeistään 7.12.2021. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja saa tarvittaessa toiminnanjohtaja Maarit Tuoviselta p. 050 434 5272.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Hae paikkaa

Tutustu tiimiimme täällä.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.