Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJIA Vantaan Nikinmäkeen perustettavaan uuteen lastensuojeluyksikköön

Julkaistu: 2021-11-05

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa turvallista ja laadukasta lastensuojelutyötä osaavien ammattilaisten kanssa? Haluaisitko työn, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi?

Toimintamme laajentuessa avaamme kaksi uutta erityistason lastensuojeluyksikköä Vantaan Nikinmäkeen. Juuri remontoiduissa tiloissa sijaitsevat 7-paikkaiset Korento -yksiköt tarjoavat kodinomaisen ja turvallisen kasvuympäristön lastensuojelullista sijoitusta ja psyykkistä kuntoutusta tarvitseville lapsille ja nuorille. Korento 1 -yksikön toiminta käynnistyy helmikuussa 2022 ja Korento 2 -yksikkö avautuu myöhemmin kevään aikana.

Etsimme nyt ensimmäisenä avattavaan Korento 1 -yksikköömme kahdeksaa ohjaaja vakituiseen työsuhteeseen!

Millainen työ sinua odottaa?

Ohjaajana tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa sekä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Työ on kolmivuorotyötä.

Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi työssäsi. Työnkuvassa otamme huomioon jokaisen omat erityisosaamisalat ja motivaatiotekijät. Arjen puuhissa jokaisen työntekijän vahvuudet yhdistyvät.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitajan, sosionomin, yhteisöpedagogin, toimintaterapeutin tai liikunnanohjaajan AMK-tutkintoa tai soveltuvaa toisen asteen tutkintoa (esim. lähihoitaja tai nuoriso- ja yhteisöohjaaja). Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelun laitostyöstä. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Sinulla on mahdollisuus olla suunnittelemassa ja luomassa uuden yksikön tarinaa alusta saakka! Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, esihenkilön tuen sekä viihtyisän työympäristön juuri remontoiduissa tiloissa. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista tuemme työvuorosuunnittelussa. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä. Moniammatillisessa työyhteisössämme on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta, ja henkilöstön osaamista päivitetään säännöllisillä koulutuksilla. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heli Niemi, p. 044 047 9283. 

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.11.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

 

 
 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.